Seferoğlu Nakliyat Bizi Çok Mağdur Etti

18 Eylül 2023 01:261.068

Şehirlerarası nakliye için kendileriyle telefonda anlaştık. Normalde Aydın'dan gelmesi gereken nakliye ekibi yerine Ankara veya Yozgat'tan kim oldukları belli olmayan bir şoför ve iki çocuk gönderdiler. Evimi tam 13 saatte yüklediler. Bir dolabı sökmemek için saatlerce direndiler. Ben sökülmesini isteyince de dolabımı rezil ettiler. Elemanlardan biri evde sökülen her şeyin vidalarını bana toplattı sürekli emir vererek. Eşyaların çoğunu sarmadılar. Halılarım, koltuk minderlerim yerlerde ayaklarının altında sürüklendi durdu. Benim paketlediğim ve üstüne özenle yazdığım kolileri özensizce taşıdılar. Eve geldikten sonra asansörün indirdiği eşyaları ait oldukları odalara taşımaları için çocuğa saatlerce yalvardım. Söylendim. Rica ettim. Asla oralı olmadı. Diğer eleman mecbur kaldı taşımaya.

Ellerine geçen her çöpü evin ortasına fırlattılar. Koltuk ve puflarımın derilerini yırtmışlar. Zebra perdemin ortası yukarıdan aşağıya kadar parmak kalınlığında delik. Mobilyamın ayağını kırdıkları halde haber bile vermemişler ayağı fırlatmışlar bir yere. Ben aslında anlaşmış olduğum Seferoğlu'na durumu bildiren bir mesaj yazdığım halde tenezzül edip özür dileme gereği hatta cevap yazma nezaketi bile göstermediler. 35 bin liraya anlaştığım halde bana çok daha pahalıya mal olan bu felaket nakliyeden herhangi bir maddi talepte bulunmadım. Fakat hakkımı helal etmiyorum onlara. Bizi çok mağdur ettiler.

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:584.745

Nakliye hizmeti aldığım bu firmanın yetkilisi, taşınacak yeri tespit etmeye gelmedi, sadece fotoğraf göndermemin yeterli...

1 Destek

Yurtseven Nakliyat (Denizli) Nakliye Hizmetinde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

25 Eylül 2024 16:293.170

Bugüne kadar çok sefer taşındım ama hayatımda bu kadar kötü bir nakliye görmedim. Kırılmadık, dökülmedik bir şeyim kalma...

4 Yorum

Taşımacılıkta Ek Ücret Ve Umursamaz Hizmet Sorunu

Evimizi taşımaları için önceden 8bin TL'ye anlaşmıştık. Telefonda görüştüğümüzde evimizin büyük olduğunun ve eşyalarımız...

2 Destek