Sefa Termal Hizmet Kalitesi Ve Temizlik Sorunları

Hüseyin
17 Ağustos 2024 12:34

Hiçbir şeyi güzel değil, tamamıyla yalan yanlış, gittim gördüm. Hizmet sıfır, havuz temiz olmadığı için enfeksiyon kaptık. 1. Blokta 5. katta oda verdiler. Banyo kapısı yok, içerisi bir önceki kalanlardan yemek kalıntılarıyla doluydu. Söyledik, temizlendi dediler, alakası yok. Yerde soğan kabukları, üzüm taneleri vardı. Dairenin kapısı örtülmüyor, ne olacakmış diyorlar. Başka daire boş yok dedikleri halde zorla değiştirdik. 6. blok 4. kata geçtik, en iyi bakımlı daireleriymiş. Odada her şey eksik, banyoda duş yok, her yer kir pas içinde. TV çalışmıyor, internet yok, mutfak malzemesi yok, yumurtayı koca tencerede yaptık. İlgi sıfır, hizmet sıfır. Havuzlar temiz değil, yemekler sinekler içerisinde. Odalar temiz değil, namaz kılan insanlarız dedim, odada halı yok dedim, tam 9 kez resepsiyona derdimi anlattım, bir türlü ilgilenmediler. Odalarda temizlik yok, parayı alana kadar güler yüz, sonra muhatap yok. TV'ler çalışmıyor, internet yok, havuz temiz değil. Havuz bölümü resepsiyonuna söylediğimiz halde temizlik ve giyim yerindeki suları çektirin, giyinirken üzerimiz ıslanıyor dedik. Temizlik yapan görevli masaja gitti, ne yapabiliriz, ben mi yapayım dediler.

Hakan
15 Kasım 2023 23:06
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
02 Temmuz 13:11
Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet: Geçen Seneden Eser Yok
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Eksikliği Ve İlgisiz Yönetim Nedeniyle Kötü Otel Deneyimi

Öznur