Umut sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 17:58

SEC-AL Eskişehir Hamamyolu şubesinden almış olduğumuz Cevizli sucuğun içinden kocaman simsiyah 2 parça halinde kadın saçı çıktı. Ve ağzımızın içinde tuhaf bir şekilde uzadı, yediğimizi kusarcasına çıkardık resmen. Hatta coğu halen ürünün içerisinde durmakta. İnsan sagligi ve hijyen bu kadar basite indirgenemez. Midemiz ağzımıza geldi.

Hemen müşteri hizmetleri ile iletişime geçildi ve bolge müdürü ile irtibat sağlandı. Mahcubiyetlerini dile getirip mağazaya davet edildik. Bizde haliyle bir naçizane naçizane beklenti içerisinde gittik mağdur olduğumuz için sevinerek Çünkü durum vahimdi ve karşılaştığım durum ise su; (ürün tartıya konulup yanlışlıkla yenilmiş olan kil olamayan tarafın gramajı hesaplanıp, içerisi hala killi olan poşetteki Cevizli sucuğun gramajından çıkarılıp bana 22 TL ücret ödemek istediler) gerçekten saka gibi! İnanamayacaksınız ama gerçek... Ağzımızdan çıkan siyah 2 parça kocaman kadın saçının ve marka imajının sarsılmasının bedeli bu!

Evim zaten mağazaya uzak ben 50 TL git 50 TL gel 100 TL'ye yakin zaten mazot harcıyorum. Dilenciye sadaka verir. Gibi 20 TL geri verilmesi, müşteriye verilen değer göz önünde maalesef.

Bundan sonra biz ve Eskişehir halkı asla!

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
07 Şubat 2024 14:57
Makbul Ürününden Saç Kılı Çıktı
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 19:58

Cevizli Sucuklarda Beklenmedik Misafir
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
12 Ocak 2025 17:23
"Burcu hanım konuya olan yaklaşım ve çözümünden son derece memnun kaldım teşekkür ediyorum"