Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Seat Servisinde Çözülemeyen Ses Sorunu

Kadir
15 Ekim 2024 22:36

Aracımdan uzun zamandır gelen ses için Gümüşhane'de servis olmadığından Trabzon B****** Seat bayisine gittim. Hem 15.000 bakımını yaptırayım dedim hem sesten kurtulurum dedim. Bakım için 10.640 TL alan servis, aracımdan gelen sesi duymadıklarını iddia ettiler. Araları neredeyse 2 ay gibi zaman dilimi olan videolar gönderdim, buna rağmen 'yok, biz duymuyoruz ses filan' dediler. Aracı almaya gittiğimde video başlattım, servise girmeden ve girdim, aracımı aldım çıktım, daha 10 dakika sürmeden ses gelmeye başladı. Bu sesi duysunlar diye de 3 gün araç serviste yattı. Buradan söylüyorum, ya Seat seçici değil, önüne gelene bayi servis veriyor, rastgele ustalar seçiyor, usta da usta değil ya da usta %100 sağır, başka izahı olamaz. Ben müşteri hizmetlerine şikayet ettikten sonra asıl komedi olan kısmı söylüyorum: Çöp kutusu varmış (aslında bardaklık), sesin ondan geldiğini söylemişler. Onu alalı 2 hafta olmuş, ses geleli 4-5 ay olmuş. Beceriksizliklerini başkalarına yüklüyorlar. En ufak şekilde bakıldığına inanmıyorum aracıma. Bu konu hakkında Seat müşteri hizmetlerinin verdiği akıla da bayıldım: 'Başka servise götürün :)' Gideceğim tek yer mahkeme ama burada da belirtmek isterim. 'Dertsizim, derdim yok, dert sahibi olmak istiyorum.' Diyorsanız Seat Ateca alın, paranızla rezil nasıl olunur izleyin.

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Çözülmeyen Ses Problemi Ve Servisten Alınamayan Destek

Abdulkadir
18 Temmuz 2025 12:55

Fiat Ayıplı Mal Sattı

Volkan
18 Nisan 2024 09:03
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

Fehmi
09 Mayıs 2024 22:53

Volvo Servis Hatası Nedeniyle Maddi Kayıp!

A.slam
14 Nisan 2025 09:37
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Egea Cross İle Bitmeyen Sorunlar

Selim