Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
03 Şubat 2024 16:17

10.01.2024 tarihinde Ankamall şubenizden yemek aldık. Yanlış geldiği için yemeği iade ettik. Kart ile ödeme yaptım ancak paramın 24 gün geçmesine rağmen karta iade edilmedi. Çalışan hatası var ama neden param hesabıma geçmedi? Hesabıma paramın geçmesini istiyorum.

10 Mart 2024 21:20

Daha önce şikayet dilekçemde para iadem yapılmadı ve bana gelen cevap müşterinin verdiği telefon numarasına ulaşılmadı diyor ama telefonum 24 saat açık sadece 225 TL yi ödemekten aciz bir firma bankamla görüşmede iade talebi gelmemiştir diyor ama firma paranın üzerine yatmak istiyor

Ek
Ek
10 Mart 2024 21:18

04 Şubat 2024 14:41 (Şikayetten 22 saat sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Sbarro Müşteri Hizmetleri

Meltem
29 Haziran 2024 00:32
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Sbarro Ankamall Şubesinde Yanlış Ve Özensiz Sipariş, İlgisiz Yönetim!

Cansu
12 Ağustos 2025 18:39
sbarro-ankamall-subesinde-yanlis-ve-ozensiz-siparis-ilgisiz-yonetim-3.jpg
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
03 Şubat 2024 10:26