Sayannemis Güzellik Merkezi Rosso Güzellik Merkezi Lazer Memnuniyetsizliği

Sayannemis Güzellik Merkezi Rosso Güzellik Merkezi Lazer Memnuniyetsizliği
27 Mart 2024 23:13

Halkalı Rosso Vip Güzellik Salonundan 12 seanslık bir paket aldım geçen sene ve paketim 1 ay önce falan bitti. İlk kayıt yapıldığında kesin bir şekilde %70-80'lik bir bitiş olacağını söylüyorlardı. Paket başladıktan belli süre sonra hiçbir değişim görmediğimi;her seansımda dile getirdim, fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. İlgilerini sadece ücret öderken görebilirsiniz. Paket bitmeye yaklaştıkça daha fazla söylemeye başladım 'hiçbir sonuç almıyorum' diye beni hep aynı cevapla geçiştirdiler. Her seferinde "görürsünüz merak etmeyin" diyorlardı çalışanlar. Şu an tüylerimde hiçbir değişiklik yok nasıl başladıysam öyle bitti. Paket sonunda yine değişiklik görmediğimi söyledim ve beklediğim cevabı verdiler "rötuş paket almalısınız" :) Hiçbir şekilde yardımcı bile olmadılar. Verdiğim onca para çöp oldu anlayacağınız ve bu durumdan mağdur olan tek ben değilmişim bunu gördüm. Yani umarım kapatırlar, bir şey yaparlar yazık günah çünkü insanların parayı çöpte bulduklarını falan sanıyorlar herhalde.

28 Mart 2024 10:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Havva sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 15:02

Rosso Beauty Rosso Sefaköy Epilasyon Memnuniyetsizliği

22 Temmuz 2024 16:11
Hediye sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 21:30
Rosso Beauty Mağdur Edildim Sonuç Alamadım
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Rosso Beauty Ümraniye Güzellik Merkezi Şikayeti

04 Mart 2025 10:27