26 Eylül 2024 23:507.195

25.09.2025 tarihinde MKE İstanbul bayisinden SAR 9 Gen 3C marka tabanca aldım. Tabancanın polimer bölgesinde kopma ve kırıklar mevcut. Atışı engellemez fakat sıfır bir üründe böyle büyük bir hata görsel olarak çok kötü ve rahatsız edici. Sarsılmaz firmasına hiç yakıştıramadım. Sonuçta kalite kontrolden geçiyor. Hiç mi dikkatinizi çekmedi?

11 Aralık 2024 18:27

İstanbul MKE bayisinden Sarsılmaz gen3c model silah aldım silahın polimer gövdesinde görsel olarak kötü görünen makine hatalarının olduğunu fark ettim Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde silahımın fabrikaya gönderilmesi istendi 11.12.2024 tarihinde İstanbul sarsılmaz showroom mağazasına gittiğimde oradaki satış temsilcisi benimle iletişimi alaycıydı ne olacak bu kırık parça önemli değil önemli olan atış yapması fabrika bu alt gövdeyi değiştirmez dedi madem benim için o kırık parça alt polimer gövde değişmeyecek neden müşteri hizmetleri getirin silahınızı dedi ben böyle ikilemde kalan firma görmedim şimdi yolladım silahı bakalım ne olacak satış sonrası silahın arkasında durur inşallah sarsılmaz firması

Eki aç
27 Eylül 2024 11:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

27 Eylül 2024 11:21

Teşekkür ederim

11 Aralık 2024 14:43
Eki aç

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde silahımın fabrikaya gönderilmesi istendi 11.12.2024 tarihinde İstanbul sarsılmaz showroom mağazasına gittiğimde oradaki satış temsilcisi benimle iletişimi alaycıydı ne olacak bu kırık parça önemli olan atış yapması fabrika bu alt gövdeyi değiştirmez dedi madem benim için o kırık parça değişmeyecek neden müşteri hizmetleri getirin silahınızı dedi ben böyle ikilemde kalan firma görmedim şimdi yolladım silahı bakalım ne olacak satış sonrası silahın arkasında durur inşallah sarsılmaz firması

23 Ocak 2025 19:42

23.01.2025 tarihinde silahımı teslim aldım ve hiçbir işlem yapılmamış 2.500 TL yol param ve zamanım çöp oldu sarsılmaz firmasının verdiği zarar gerçekten üzücü bir daha tercih etmeyeceğim bu firmayı

10 Ağustos 2025 04:49

Hocam size teşekkür ederim sar9 gen3 alacaktım. Siz ve sizin gibi bir çok şikayet gördüm ve firma satış sonrası pek ilgili değil anlaşılan. Canike yöneleceğim umarım sorunlarınız çözülmüştür.

Yeni Tabancada Beklenmedik Kusur Şaşkınlığı

3 Mayıs 2025 11:171.655

02.05.2025 tarihinde sarsılmaz marka sar9 SC tabanca satın aldım. MKE'de sadece seri numarasını kontrol edip kutusuna ko...

Tümünü Gör
Sarsılmaz K12 Sport X Pişmanlığı

Sarsılmaz K12Sport X Pişmanlığı

Ali
Sarsılmaz Sar 9 Mete Tetik Sorunu!

Sarsılmaz Sar 9Mete Tetik Sorunu!

Hamza
Sarsılmaz Av Tüfeği Sıkıntılı!

Sarsılmaz AvTüfeği Sıkıntılı!

Candemir
Sarsılmaz Silah Şarjör Sıkıntısı!

Sarsılmaz SilahŞarjör Sıkıntısı!

Burak
Sarsılmaz Magic Şikayeti

Sarsılmaz MagicŞikayeti

Samet
Silah Sar 9 Mete Tetik Düşmüyor!

Silah Sar 9 MeteTetik Düşmüyor!

Musa

Öne ÇıkanKonular