Serdar sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 23:50

25.09.2025 tarihinde MKE İstanbul bayisinden SAR 9 Gen 3C marka tabanca aldım. Tabancanın polimer bölgesinde kopma ve kırıklar mevcut. Atışı engellemez fakat sıfır bir üründe böyle büyük bir hata görsel olarak çok kötü ve rahatsız edici. Sarsılmaz firmasına hiç yakıştıramadım. Sonuçta kalite kontrolden geçiyor. Hiç mi dikkatinizi çekmedi?

11 Aralık 2024 18:27

İstanbul MKE bayisinden Sarsılmaz gen3c model silah aldım silahın polimer gövdesinde görsel olarak kötü görünen makine hatalarının olduğunu fark ettim Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde silahımın fabrikaya gönderilmesi istendi 11.12.2024 tarihinde İstanbul sarsılmaz showroom mağazasına gittiğimde oradaki satış temsilcisi benimle iletişimi alaycıydı ne olacak bu kırık parça önemli değil önemli olan atış yapması fabrika bu alt gövdeyi değiştirmez dedi madem benim için o kırık parça alt polimer gövde değişmeyecek neden müşteri hizmetleri getirin silahınızı dedi ben böyle ikilemde kalan firma görmedim şimdi yolladım silahı bakalım ne olacak satış sonrası silahın arkasında durur inşallah sarsılmaz firması

Ek
27 Eylül 2024 11:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

27 Eylül 2024 11:21

Teşekkür ederim

11 Aralık 2024 14:43
Sarsılmaz Silah Sarsılmaz Sar9 Gen3

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde silahımın fabrikaya gönderilmesi istendi 11.12.2024 tarihinde İstanbul sarsılmaz showroom mağazasına gittiğimde oradaki satış temsilcisi benimle iletişimi alaycıydı ne olacak bu kırık parça önemli olan atış yapması fabrika bu alt gövdeyi değiştirmez dedi madem benim için o kırık parça değişmeyecek neden müşteri hizmetleri getirin silahınızı dedi ben böyle ikilemde kalan firma görmedim şimdi yolladım silahı bakalım ne olacak satış sonrası silahın arkasında durur inşallah sarsılmaz firması

23 Ocak 2025 19:42

23.01.2025 tarihinde silahımı teslim aldım ve hiçbir işlem yapılmamış 2.500 TL yol param ve zamanım çöp oldu sarsılmaz firmasının verdiği zarar gerçekten üzücü bir daha tercih etmeyeceğim bu firmayı

Tayfun
Tayfun

Hocam size teşekkür ederim sar9 gen3 alacaktım. Siz ve sizin gibi bir çok şikayet gördüm ve firma satış sonrası pek ilgili değil anlaşılan. Canike yöneleceğim umarım sorunlarınız çözülmüştür.

03 Mayıs 2025 11:17
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Sarsılmaz Sar9 Gen3 SC Silahın Şarjör Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

03 Haziran 2025 15:14
satin-aldigim-sarsilmaz-sar9-gen3-sc-silahin-sarjor-sorunlari-ve-hayal-kirikligi-1.jpg