Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 16:28

Sar 9 gen 2 silahımı yeni aldım. Deneme atışında MKE mermisiyle ayrı ayrı 3 şarjörde toplam 11 mermi patlamadı. Ankara'daki Sarsılmaz bayisine gittim, iğne yayını değiştirdiler. Tekrar deneme atışı yaptığımda 3 şarjörde 9 mermi patlamadı. Yine Sarsılmaz Ankara bayisine gittim, s***** Bey çok iyi ilgilendi ancak teknik servis tabancayı söktü, temizledi ve geri verdi. 'Yapılacak bir şey yok' dediler. Sonra yine deneme atışı yaptım, ancak mermi yine patlamadı. Kendi canımızı ve ailemizi Sarsılmaz ailesine güvenerek emanet ettik ama Sarsılmaz markası bu şekilde beni mağdur etti. Şu an silahım çalışmaz durumda. Bayi 'yapılacak bir şey yok' diyor. Severek ve güvenerek aldığım silahımdan soğudum, Sarsılmaz markasından da soğudum. Dünya çapında bir markadan bu kadar ilgilenilmemesi, çözüm üretilmemesi ve çaresizlik, bu markaya ve Sarsılmaz sevdalılarına yakışmıyor. Lütfen, dünya çapındaki markanızın ve Sarsılmaz sevdalılarının mağdur edilmemesi için gerekeni yapın. Silahımın arızası çözülmedi, mağduriyetim devam ediyor. Buradan Sarsılmaz markasına sesleniyorum; lütfen mağduriyetimi giderin.

17 Nisan 2024 16:45 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

17 Nisan 2024 16:51

Sarsılmaz fabrikasından satış sonrası ekip iletişime geçti silahı fabrikaya gönderim yapılmasın istedi yarın gönderimini yapacağım bakalım sonucu ne olacak Nihal hanıma da teşekkür ederim çözüm odaklı olduğu için

28 Nisan 2024 23:17

Müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı fabrikaya çağırdı silahı bayiden teslim edilip gitmesi için 20gün teslim süreci verdi bayi Ben ise iş yerinden izin alarak kendi şahsi aracımla Düzce sarsılmaz fabrikasına götürdüm silahı Silahın değiştirilen iğne yayı hatalıymış üstüne basa basa sizin teknikere hatalı olduğunu söylediğim icra mili de hatalı arızalı çıktı değiştirildi İlk geldiğimde iğne yayı değiştirdiğinizde silahın iğne kulakçıkları zedelenmiş iğne kulakçıklarını da değiştirdiler koskoca Ankara tek olan sarsılmaz bayisinde bu acemiliği yapılabilir mi Koskoca sarsılmaz bayisinde kullanıcının bile hatasını görebildiği icra milinin arızasını sizin teknikerleriniz mühendislerini görememesi beni çok üzdü ve bir o kadar da düşündürdü ve Sarsılmaz bayisine güvenimi sarstı şu an silahı fabrikadan teslim aldım teslim alırken fabrikadaki sorumlu tekniker hatanın devam etmesi durumunda silahın değiştirilmesi gerektiğini söyledi Silahımı en yakın zamanda deneme atışı yapacağım yine aynı sorun yaşarsam silahı sarsılmaz bayisine ya da fabrikasına götürüp geri iade etmeyi düşünüyorum iki defa bayi teknikerleriniz ve arkasından Düzce fabrikanıza götürdüm 3parcası değiştirirdi halen sorunu çözemediyse sarsılmaz markasına diyecek sözüm kalmadı silahı teslim etmekten başka Silahı deneme atışı yapıldıktan sonra buraya bilgilendirme yapacağım

Abidin
Abidin

Merhaba aynı problem benim sar9 SC tabancam dada var sorununuz çözüldü mü, çözüldüyse nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz?

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 01:01

Sarsılmaz Silah Sarsılmaz K2 45C Tabancada Sorun

04 Eylül 2023 16:25
İmdat sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 23:35
"Sarsılmaz firmasına ilgisi için teşekkür ederim. Gece yazdım ertesi sabah 10 da telefon ile döndüler, arızalı şarjörleri kendileri tarafından ödemeli istediler. Gereğinin yapılacağı söylediler. İlginiz için teşekkürler."