Şapçı Grup Eksik Malzeme Verilmesi

27 Haziran 2023 13:14

Afyonkarahisar ili Şapçı Grup isimli iş yerinden toplamda 51 metrekare (18 paket) laminant parke aldım. Parkeler döşendikten iki paket arttı ama süpürgelikler yetmedi. İş yerine gittim süpürgeliklerin yetmediğini söyledim masada oturan burnu havada nezaketten uzak genç bir arkadaş ödemesini yapsın öyle verin diye çalışana söyledi.

Beyefendi bakın parke ve şilte artmasına rağmen süpürgeliklerin iki boy yetmediğini muhtemelen eksik verildiğini söyledim ama ya binanda ya usta da sıkıntı vardır dedi. İşimin yarım kalmaması için mecburen ödemeyi yaptık. Kanaatimce yan ürünleri eksik vererek insanları mağdur ediyorlar hatalarını kabul etmiyorlar. Ben verdiğim parayı helal etmiyorum.

27 Haziran 2023 01:03

Afyonkarahisar Şapçı Orman ürünleri isimli iş yerinden toplamda 51 metrekare 18 paket laminant parke aldım. Ürün döşendi iki paket arttı ama süpürgelikler iki boy yetmedi usta şilte ve parke arttı ama süpürgelikler yetmedi muhtemelen eksik verildiğini söyledi gittim iş yerine son derece nezaketten uzak tavırlı genç bir arkadaş ödemesini yapsın öyle verin dedi. Durumu izah ettim ama suçu binaya ve ustaya attı. Mevzu küçük miktar ödeme ama yapılan davranış müşteriye üst perdeden bakma. Ben hakkımı ve verdiğim ekstra küçük de olsa ek ücreti helal etmiyorum.

Seray sonuçtan hiç memnun değil

Sevranoğlu Fayans Seramik Mağdur Olduk!

07 Kasım 2024 13:20
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kaan Parke Dudullu Şikayeti

04 Ağustos 2023 17:00