Özel Sante Plus Hastanesi Ekstra Ücretler

19 Nisan 2024 12:10

Özel Sante Plus Hastanesi. Kendimize ait İSG birimi tarafından 19.4.2024 'de çekilen EKG dosyası ile Sante Plus hastanesine gittik. Muayene ücretimizi ödedik doktor bize ait olan EKG çekine bakarak çalışanımıza çalışabilir şeklinde bir kağıda yazı yazıp onay verdi.

Muayene sonrasında ekstra bir muayene ücreti kadar daha ücret talep ettiler nedenini sorduğumda muayene ücreti ayrı çalışabilir raporu vermek ayrı ücret şeklinde bir dönüş aldık. Muayeneye zaten ücret ödüyorum sadece kendimize ait EKG'ye bakarak onay vermek nasıl ayrı ücret olabiliyor? Doktor muayene ettikten sonra muayene ücreti dahilinde herhangi bir onaylı evrak veya rapor veremeyecekse ben doktorun kara kaşına gözüne bakmak için mi muayene ücreti ödüyorum?

Bu hastaneye giden herkes bilsin nasıl işlediklerini ve başına gelecekleri. Raporu almadan sadece muayene ücreti ödeyerek hastaneden ayrıldık.

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sante Plus Hastanesi Yanıltıcı Bilgi Ve Yetersiz Hizmet: KBB Doktoru Yerine Pratisyen Hekim

22 Temmuz 2024 23:59
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 19:14

Sante Plus Hastanesi Burun Estetiği Mağduruyum