Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 19:14

07.08.2024 Tarihinde Sante Plus hastanesinde kepçe kulak ( otoplasti ) ameliyatı oldum. F**** hanım ilk muayenemi bile olmadan ödeme yapmam gerektiğini söyledi o anki güven ilişkisine istinaden Ödemeyi yaptım. Daha sonra H**** Ö**** ismindeki 81 yaşındaki hoca fotograf makinesi ile fotoğrafımı çekti ve benim kulağımdaki şekiller ile ilgili birkaç şey söyledi. Sonrasında çizme işini yapmak için geleceğini söyledi ama gelmedi. Ameliyat olmak için 2-3 saat bekledim. Ameliyat katına çıkarıldım ve oradaki görevli Batikon (ameliyat öncesi ameliyat bölgesinin dezenfeksiyonunda ve hazırlanmasında, cilt ve yara çevresi dezenfeksiyonunda, antiseptik yıkamalarda kullanılır) sürdü. H**** hoca gelip ben daha çizim yapacaktım niye sürdün dedi ama olsun böylede yaparım deyince artık o an zaten kontrol sizden çıkmış olduğu için bir şey diyemedim ve H**** hoca ameliyata başladı. Ameliyat olduktan 1 ay sonra kulağım eskisi gibi açıldı ve bana revizyon için tarih verildi. Gittiğimde H**** Ö**** hocamız kulağını tekrar yaparsam uçları üçgen olur dedi. Beni korkutarak vazgeçirmeye çalıştı. Kendisi bana güven vermediği için yapmaktan vazgeçtim. Kesinlikle F**** hanımın sözlerine güven olmadığını ve 81 yaşındaki H**** Ö**** hocanın da hasta doktor ilişkisinde kendisinin aşırı derece sinirli ve agresif olduğunu düşünüyorum. Başka bir doktordan sonraki gün randevu alıp işlemi yaptırmak zorunda kaldım. Maddi ve manevi zararım oldu. Manevi zararımın kaybını kazanamam ama maddi olarak verdiğim ücretin iadesini istiyorum.

Damla
Damla

Maalesef oradaki doktorların hepsi öyle agresif sinirliler hasta memnun kalmış kalmamış çok umurların da değil nasıl olsa fiyatlar uygun gelen geliyor düşüncesindeler memnun kalmadım geçen sene burun ameliyatı oldum ilk zamanlar gayet iyiydi 1sene oldu burun deliklerim geniş burun deliklerimden şikayetçiydim istediğim gibi olmadı 👎

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sante Plus Hastanesi Yanıltıcı Bilgi Ve Yetersiz Hizmet: KBB Doktoru Yerine Pratisyen Hekim

22 Temmuz 2024 23:59

11 Ekim 2024 19:17
Lessia sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 15:12