Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sante Plus Hastanesi Yanıltıcı Bilgi Ve Yetersiz Hizmet: KBB Doktoru Yerine Pratisyen Hekim

22 Temmuz 2024 23:59

22.07.2024 tarihinde oğlumun kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Zeytinburnu Sante Plus Hastanesine gittik. 1 gün önce arayıp KBB doktorları olup olmadığını sorup randevu almak istedim. Telefondaki kişi 09:30 ile 18:00 saatleri arasında KBB doktorları olduğunu söyleyip randevuya gerek olmadığını söyledi. Bu konuşmaya istinaden oğlumla hastaneye gittik. Hasta kayıt bölümüne KBB doktoru için geldiğimizi belirtip 600 TL muayene ücreti ödedim. Bizi acil bölümüne yönlendirdiler. Kbb doktoru burada mı dedim ''yeşil alanda bekleyin'' dediler. Burada hemşire olduğunu düşündüğüm bir kişi ve doktor vardı, doktor yanımıza gelip oğlumun neyi olduğunu sordu. Kulağında işitme kaybı olduğunu söyledik. Daha önce de olduğunu kulağının temizlendiğini söyledik. Doktor kesinlikle oğlumun kulağını kontrol etmeden, herhangi bir alet kullanmadan, dokunmadan, muayene etmeden! Kulağını temizleyelim ödeme yapın dedi. Muayene ücreti ödediğimizi muayene etmeden kulağını temizlemek için ekstra ödeme mi yapacağız dedim. Prosedür bu şekilde dediler. Hasta hakları ile ilgili biri ya da yetkili biri ile görüşmek istediğimi belirttiğimde kasadaki diğer arkadaşıyla görüşmemi söylediler, bende gereken yerlere şikayetimi yapacağımı belirttim. İki ( 2 ) Kulak temizlenmesi için ekstra 2100 TL ödeme yaptım. Hemşire kulağına damla damlattı bu arada doktor hasta kayıtta muhabbet ediyordu. Hemşire hanıma doktor KBB doktoru mu diye sorduğumda adının P**** Ş**** olduğunu öğrendiğim doktorun pratisyen hekim olduğunu söyledi. Damlaları 30 dakika bekledikten sonra doktora haber verdik. Oğlumun kulaklarını temizlemek için geldi. Bir tabure üzerinde hemşire hanımın telefonu ışığında temizlemeye çalıştı. Doktora KBB doktoru var dediler. Ben onun için geldim böyle tabura üzerinde alet edevat olmadan hasta bakılır mı dedim. Doktorun estetik vakalarla ilgilendiğini söylediler, Oğlum kulağının acıdığını söyleyince sanki iltihap yapmış kulağı dedi. Kulağına bakmak için 1. Kattaki çocuk doktorunun odasına gittik, oradaki ışıklı aleti temizlemeden ucunu değiştirmeden kulağına baktı. Antibiyotik ve damla yazayım bitince gelirsiniz temizleriz dedi. Eczacı farklı P**** Hanım farklı kullanmamızı söylediği için şu anda onları da kullanmıyorum, başka bir hastaneye gitmek zorundayız. Özellikle KBB doktoru için geldiğimizi belirtmeme rağmen bu muameleye maruz kaldığımız tedavimiz tam anlamıyla yapılmadığı için yaptığım ödemenin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Aysun
Aysun
03 Ağustos 2024 09:13

Çocuğu devlet hastanesine götürdüm ve doktor kulağında iltihap olmadığını ilaç kullanmasına gerek olmadığını söyledi. Hastaneden şikayetimle ilgili hiçbir dönüş olmadı hastane değil ticarethane olduğu için Müşteri memnuniyeti çok umurlarında değil anladığım kadarıyla... CİMER'den de şikayetimi yaptım inşallah oradan sağlıklı bir sonuç çıkar

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 19:14

Özel Sante Plus Hastanesi Ekstra Ücretler

19 Nisan 2024 12:10
Zeynep sonuçtan memnun değil

26 Kasım 2023 23:44
Sante Plus Hastanesi Sante Plus Zeytinburnu Rinoplasti Mağduriyeti
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 15:17