Atiye sonuçtan çok memnun

Sanofi Değişen İlaç Formülü Küçük Hastaları Mağdur Ediyor
Atiye
01 Nisan 2024 14:12
Atiye'nin Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve etkin bir geri dönüş aldım. Teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın devamını takip ediyor olacağım.”

2.5 yaşında West Sendromu kızım 1.5 yıldır Sanofi firmasının üretimi olan depakin şurup 150 ml 57,64 mg/ml ilacı kullanıyor. Ambalajı, barkodu ve içindeki şırınganın değiştiğini gördük. Kızım içer içmez tukurdu ve içmek istemedi. Kokusundan bile acı badem tadı gibi ağır bir koku geliyor ki tatmak ne mümkün. Elimizdeki eski ilaçlarla günü kurtarmaya çalışıyoruz. Daha da önemlisi, yeni aldığımız bu kötü tadlı ilaçlar 2024 son kullanma tarihli iken, daha önce aldığımız ilaçlar 2026 son kullanma tarihliydi. Eczane bütün depoları kontrol etti ve bütün depolara yeni seri geldiğini söyledi. Şu an biz bu ilacı kullanmak zorundayız. Fakat bu ilaçları kullanan küçük yaştaki hastalar tolere edemiyor. Ya kusuyor ya ağlıyor kendilerini kasıyorlar. Sanofi firmasından ilaçları geri çekmesini ve eski formüllerini kullanmasını aciliyetle istiyoruz.

Atiye
04 Nisan 2024 15:09

Sanofi Firması Depakin 57,64 Şurup

Ezgi
26 Ocak 2024 19:56

Sanofi Bozuk İlaç Üretimi

Büşra
19 Aralık 2023 01:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sanofi Depakin Şurup

Ahmet
06 Haziran 2024 09:29

Sanofi Depakin İlaçta Farklılık

Muhammet
27 Mayıs 2024 20:42
Samira sonuçtan hiç memnun değil

Samira
21 Haziran 17:01