Sanko Üniversitesi Hastanesi Yemekler Memnun Olmaktan Ziyade Bakteri Yuvası

Sanko Üniversitesi Hastanesi Yemekler Memnun Olmaktan Ziyade Bakteri Yuvası
15 Ağustos 2023 20:331.004

Benim eşim by-pass yani kalp kapağı değişti doktorlarımızdan çok ama çok memnunuz. Doktorlarımız (**), (**, (**) serviste yattığı esnada kızım da rahatsız oldu ve onunla yatışını yapıp tedaviye başladık. Bu esnada gelen yemekte kalitesizlik diz boyu, 2 hastamın da yemeği geldi. Kızımın yemeğini yedirmek için açtığımda ve gördüğüm şey, nemli ortamda yaşayan bir bakteri salatanın üzerinde hareket ediyor. Böyle bir şey olamaz. Hastaya verilen yemekler saatler öncesinde mi yapılıp sağlıksız bir şekilde bekletiliyor ya da günler öncesinden mi yapılıp bekletiliyor. Sanıyorum ki günler öncesi yapılmış o bakterili yemekler hastama hastalara verilen özel yemekler, bakteri yuvası kısacası yemeklerin böyle olması üzücü ve kabul edilemez bir şey değil, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

16 Ağustos 2023 10:12 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Burcu Hanım; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Sanko Üniversite Hastanesi olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Telefon kanalı üzerinden yapmış olduğumuz detaylı görüşme sonrasında süreciniz ilgili müdürlüğümüze iletilmiştir. Yaşadığınız süreç ile ilgili gerekli aksiyonlar ilgili müdürlük tarafından sürdürülmektedir. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları ve İletişim Birimi ile irtibata geçebilir, talebinizi merkezimize aktarabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.