Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Ücretlendirmesinde Haksızlık ve Yanıltıcı İşlemler

04 Ekim 2024 20:47

Sanko Hastanesi, ikiz bebek doğumu için doğan bebeklerin sağlık kontrolü, kan vs. kontrolü 1 hafta boyunca yapılacak diye benden 36.500 TL ödeme alıyor. Daha sonra kan kontrolü için 1.200 TL acil giriş yaptırıp yine ücret istiyorlar. Neymiş, kan uyuşmazlığı; bunların hepsini 28 gün boyunca devlet karşılıyor fakat hastane bu ücretleri alıyor. Hastane, imzalattığı evraklara 'yasal haklarım saklıdır' yazdım. Yani kendileri evrak imzalayınca her şey bitti sanıyorlar ama bunu devlete yansıttıklarını gördüğümde tüm yasal haklarımı kullanacağım.

12 Ekim 2024 08:42 (Şikayetten 7 gün sonra)
12 Ekim 2024 21:42

Hastane olarak verilen faturalarda hizmet bedeli yazıp aldatıcı fatura kesiliyor detay vermiyor devletin karşıladığı tutarın % 200 fazlasını alamayacağını bildiği için böyle yazıyor ve doğum yapan insanların bu hastaneyi tercih etmemesini şiddetle tavsiye ediyorum Çünkü anlatılanla kesilen fatura aynı değil artı ücret talep ediliyor devletin 28 gün boyunca karşıladığı çocuk bakım giderleri sizden alıyorlar yani imkanı olmayan kesinlikle gitmemesini şiddetle tavsiye ediyorum Çünkü devlet topuk kanının bile almasını karşılıyor çocuğa ultrason çekiyor hizmet bedeli yazmış ultrason yazsana aldatıcı fatura yine başka da bir şey değil

12 Ekim 2024 21:43

Hasta hakları birimi ne işe yarıyor bir görevi yok Sağlık Bakanlığı ve maliye ile görüşeceğim aldatıcı fatura kesildiği için.

12 Ekim 2024 21:49
Hastane Ücretlendirmesinde Haksızlık ve Yanıltıcı İşlemler

Hastane o kadar yalanki bizd birinci sınıf vip oda vermişler lohusa şerbeti anne kozmetik bakım bebek bakım ve oda süsleme be yalancılar sahtekarlar ben süsledim odamı vip oda mı standart oda hepsi kayıtlarda aldatmaya yönelik faturadan dolayı sizi mahkemeye vereceğim

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Sanko Hastanesi 1 Günlük Yenidoğan Bebekten Fahiş Ücret Alıyor

06 Temmuz 2024 17:15