Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sandisk Ürün Teknik Servis Eksikliği

Harun
28 Mayıs 2024 20:12

19.06.2023 tarihinde Sandisk G-Drive 5 TB Harddisk ürününü aldım. Aldığım günden itibaren sürekli problem yaşadım ve en sonunda ürün kullanılırken çok sorun çıkardığı için servise gönderdim. Ürünü servise gönderdikten sonraki 1 hafta boyunca olan süreçte kargodan bile haberleri yoktu, kişisel çabalarım sonucu işlem yapılmaya başlandı. Daha sonrasında ürünü markanın teknik servisine gönderdiler ve ürünün sorunlu olduğunu kabul ettiler ve paramı iade etmek istediler. Ben de kendilerine neden ürünü değiştirmediklerini veya tamir etmediklerini sormama rağmen sadece para iadesi yapacaklarını söylediler. Ürünü satın aldığım zaman 3.999 TL'ydi, şu an ise 6.999 TL ve bana çözüm olarak 3.000 TL ödemem durumunda yeni ürün göndereceklerini söylüyorlar. Ürünümde para iadesi istemediğimi, yenisi ile değişim istediğimi ısrarla söylememe rağmen ilgilenmediler. Düğün fotoğrafçısıyım ve verilerimin acilen yedeklenmesi gerekiyor. Şu an bu durumdan ötürü ciddi risk içeren problemler yaşıyorum, sorunumun hızlı bir şekilde çözülmesini istiyorum.

sandisk-urun-teknik-servis-eksikligi-1.pdf

Onur sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 09:46
Trendyol Sandisk Değişim Talebi Kabul Edilmedi
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Teknik Servis Paketi Bile Açmadan Geri Gönderdi

Deniz
05 Aralık 2023 21:38

Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti

Ahmet
25 Kasım 2023 14:51
Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
08 Nisan 2024 13:13
Sandisk Western Dijital Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung T7 Shield Teknik Destek

Serhat