Sanalbaharat.com Yanık Kahve Satıyor

12 Mart 2024 17:30

Sanalbaharat.com sitesinden bir kiloya yakın farklı çeşitlerde 250şer gramlık kahve siparişi oluşturduk. Bittikçe yenisini açtığımız için gönderdikleri kahvelerden birini yakmış olduklarını geç fark ederek kendileriyle iletişime geçtik. Üslup bilmemezlikleri bir tarafa kahvelerinin öğütücüye bile girmesine gerek kalmadan dağıldığını, çekirdekten kül tadı geldiğini kabul etmediler. Bize az kavrulmuş bir çekirdekle karıştırarak kullanmamızı önerdiler. Yanık kahveyle kavrulmuş kahveyi ayırt edebiliyoruz neyse ki. Piyasada çok daha iyi alternatifleri mevcut keşke riske girmeseydik. İnternette bu siteyle ilgili fazla bir bilgi yok alışveriş yapmayı düşünen olursa yaşadığımız tecrübe ve satış sonrası hizmetleri hakkında bir fikir olması açısından bu şikayeti oluşturdum. Herhangi bir beklentim yok.

12 Mart 2024 23:29 (Şikayetten 5 saat sonra)

Ürünlerimiz 30 gün koşulsuz memnuniyet garantilidir, 2 ay geçtiği için iade kabul edemiyoruz. Foto paylaşırsa yanık olmadığı görülecektir. Aynı partiden kimse benzeri şikayette bulunmadı, neredeyse her yapılan kavrum tarafımızca kontrol edilmektedir.

Bengisu
Bengisu
13 Mart 2024 15:30

Ürün 30 günlük süreci geçtiği için değil siz öyle gönderdiğiniz için tüketilemeyen bir durumda. Zaten iade gibi bir beklentim yok. Başka insanların da sizden alışveriş yapıp aynı şeyleri yaşamasını önlemek için yaşadığım deneyimi paylaştım sadece. İyi günler

Serkan sonuçtan memnun değil

Sanalbaharat.com'da Yorum Sansürü Ve Bayat Kahve Sorunu

06 Şubat 2025 09:47
Sanalbaharat.com'da Yorum Sansürü Ve Bayat Kahve Sorunu

Sanalbaharat.com'un Yaptığı Ayıbı Herkes Okumalı.

16 Ağustos 2024 11:47
Esin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 14:47

Siparişim Günlerdir Teslim Edilmedi Firma Dönüş Yapmıyor