Dlr sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 23:39

29 Şubat tarihinde Maltepe San Kuaför'de D** Bey tarafından saçıma işlem yapıldı. Saç diplerime açma ve boyama işlemi uygulanacaktı. Ancak saçlarımın ön kısımları yanarak zarar gördü ve bu hizmet için 3.500 lira ödeme yaptım. Ayrıca saçlarıma cila uygulayacağını belirtmesine rağmen, sonuç olarak kalitesiz bir sarı renk elde edildi.

Yanmış saçlarım konusunda ise gözlerimin önünde yanmadığını iddia ediyorlar. Bu konuda haklarında suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum.

08 Mart 2024 21:37
San Kuaför Maltepe Saçımı Yaktı

Firma mağduriyeti gidermek yerine fotoğraflarla ispat etmeme rağmen beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. Adım dahi atmayın. Korkunç bir üslupları var ve çalışma kültürü eksik. Google yüksek yorumlarına dikkat etmeyin, kendileri yaptırıyorlar. Ekşi sözlükte insanlar bu kuaför zincirinin ne derece kalitesiz ve iş ahlakı olmadığını yazmışlar.

20 Temmuz 2024 09:41

Şikayet sonrası daha da pişkinleşip saçları biz yakmadık diyorlar. İnanılmaz bir kurum kültürü var, kadınlar kapısından adım atmayın ve paranızla mutsuz/mağdur olmazsınız böylece.

Sebahattin
Sebahattin

Planlıyorum ne saçma bir şey ya edersin ya etmezsin

Dlr

Ettim zaten önce Tüketici Hakem Heyeti inceliyor ardından icra yoluyla tahsil ediliyor.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 11:10

22 Ağustos 2023 09:30
Şule sonuçtan hiç memnun değil

San Kuaför İstenilen Saç Boyasını Yapmadılar Ve Saçlarım Çok Sert Taranmıyor Asla

09 Eylül 2023 16:13