Recep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Telefonum İle Akıllı Saatin Bağlantı Sorunu

29 Haziran 2023 13:07

Samsung Galaxy Watch 2 ürünü kullanıyorum. Xiaomi Redmi Note 11 Pro cihazım ile bağlantı problemi yaşıyorum. Telefonumun Android sürümü güncel. Saat ile telefonu senkronize etmeye çalışırken bağlantı kopuyor ve telefon tekrar saati bulmaya çalışıyor. Çözüm için bir çok farklı yöntemi denedim ancak her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu sebeple saati kullanamaz durumdayım. Uzun süredir sorunu çözmeye çalışıyorum ancak her defasında kendi kendine bağlantı kopuyor. Müşteri temsilcileri ve teknik destek ekibi ise sorundan bihaber cevaplar veriyor, hatta saatin Samsung dışında başka bir model telefonla çalışmaya uygun olmadığını söyleyen temsilci bile oldu. Yaptıkları işten haberleri yok. Umarım bütün Samsung TR çalışanları bu kadar vasıfsız değildir ve sorunun ne olduğu ve nasıl çözeceğim konusunda bir açıklama yaparlar. Yapılmazsa saati iade etmek durumunda kalacağım.

29 Haziran 2023 13:11 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Temmuz 2023 11:13

22 Mart 2024 17:14
Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat
Berna sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 19:59
Samsung Galaxy Watch 4