Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Ses İçin Telefona İzin Verilmiyor Hatası

Samsung Telefon Ses İçin Telefona İzin Verilmiyor Hatası
26 Haziran 2024 01:41

Samsung A7 telefonumuzda "ses için telefona izin verilmiyor" hatası çıktı. Babam 2 gün önce numarasını Turkcell'e taşıdı.
Babamın Samsung A7 telefonunda bu gece yeni hattını taktıktan itibaren "ses için telefona izin verilmiyor" hatasıyla ile karşılaştık. Sorunu çözmeye çalıştık fakat sağlıklı bir dönüş hiçbir yerden alamadık. Telefon şu anda hiçbir şekilde aramıyor. Arama yapmaya kalktığımızda ise "ağda kayıtlı değil" uyarısı veriyor. Telefonu kullanamıyoruz. Aradığımızda ise ulaşamıyoruz.

26 Haziran 2024 01:27

Ek
02 Temmuz 2024 19:03 (Şikayetten 6 gün sonra)

17 Haziran 2024 00:19

Samsung Galaxy A7 Ses Ve Ağ Sorunu