Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Müşteri Memnuniyetsizliği: Galaxy Watch Ultra LTE İade Sorunu

Samsung Telefon Müşteri Memnuniyetsizliği: Galaxy Watch Ultra LTE İade Sorunu
13 Aralık 2024 23:26

18.11.2024'te Samsung mağazasından Galaxy Watch Ultra LTE modelini aldım. Normalde LTE özelliğini kullanmamama rağmen almak durumunda kaldım. Çünkü Samsung bu modelinde alternatif bir seçenek sunmamıştı. Ama kendi sitesinde gördüğüm üzere yeni bluetooth modelini piyasaya sürmüş. Hem de LTE modeli ile arasında 16000 fark ile. Bu farkı görünce tabii ki yanıltıldığımı düşündüm. Ben bu farkı hiç kullanmadığım bir özellik olan LTE için ödemek istemiyorum. Bu model madem piyasaya sürülecekti neden bekletildi? İki model neden aynı anda çıkmadı? Ben saatimi iade etmek ve bt modelini almak istiyorum. Ve bu isteğimi Samsung'a da bildirdim. 14 günlük iade hakkımı geçirdiğim için (4 gün ) maalesef yapamayacaklarını söylediler. Zaten bu konuda gerekli bilgiye sahibim. Bundan dolayı bir çözüm üretmelerini istemiştim ama maalesef çözüm bulmak yerine bunu bana hatırlatmak ile yetindiler. Bu konu hakkında bir tüketici olarak çok üzüldüm ve kesinlikle memnun olmadığımı belirtmek istiyorum. Senelerdir Samsung kullanıcısıyım ve evimde televizyonumdan (QLED 65 inch), bilgisayar ekranıma ( 34 inch odyssey curved) telefonlarıma (z fold 6, Note 10 Plus) ve tabi ki en son aldığım saatim Galaxy watch ultraya kadar tüm elektronik ürünlerim Samsung. Bunca yıldır kullandığım marka maalesef tek bir isteğimi kabul edemeyecek, müşterisini memnun edemeyecek kadar acizmiş. Ve bende şu kararı aldım kendi adıma, tüm Samsung marka elektronik cihazlarımı satıp farklı bir markaya özellikle de müşterisine gerekli değeri veren bir markaya geçmeye karar verdim. Bununla da kalmayarak çevremde de bu markayı önermeyi bırakacağım.

16 Aralık 2024 09:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Semih
Semih

Tabi efendim

31 Temmuz 2024 11:48
Samsung Online Satışta "kargo Bekleniyor" Oyalaması
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Özelliği Kullanılamıyor

12 Kasım 2024 16:05
Samsung Galaxy Watch Ultra LTE Özelliği Kullanılamıyor
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Saat Ve Telefon Şarj Sorunları Sonrası Değişim Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

04 Ağustos 2025 13:20