İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Güncelleme Sonrası M31s Ana Kart Sorunu

03 Ekim 2024 12:27

Yaklaşık 2,5 sene önce Samsung m31s telefonu aldım. Bu zamana kadarda güncelleme yapmadan sorunsuz kullandım. Devamlı güncelleme yollaması sebebi ile telefonu güncelledim ve hemen akabinde bir hafta içinde telefonda donmalar başladı ve telefon kapanarak hiç açılmadı.

Samsung servisine gönderdiğimde ana kart yanmış dendi ve benden 8.5 bin para istediler. Kasıtlı güncelleme ile ekran kartımın yandığını düşünüyorum, çünkü iyidir diye fazla para verdiğimiz Samsung telefon nasıl 2 senede ana kartı yanar? Ve nasıl telefonu aldığım fiyatın 5 katı para istenir? Üstelik 2. Telefonum az kullanılan bir telefon!

04 Ekim 2024 09:33 (Şikayetten 21 saat sonra)

07 Ekim 2024 11:34

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

İbrahim
28 Kasım 2024 14:50

İletişim yazdım dönmediniz?

Burak sonuçtan çok memnun

Burak
10 Aralık 2023 18:56
"Merhaba, Sürecin başından itibaren tarafımı arayıp ilgilenen aybüke hanım gerekli tüm işlemleri yapmam da tarafıma destek vermiş sürecin olumlu sonlanmasına kadar yardımcı olmuştur desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum."

Sabit
01 Mayıs 00:27
Samsung M31s Kronik Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
17 Temmuz 2023 22:16

Türkan
04 Ekim 2023 16:33
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
16 Ocak 2024 11:50
"Yaşadığım mağduriyetin her aşamasında benimle sabırla ilgilenen Samsung Çözüm Merkezi Yöneticisi Pelin Hanıma özellikle teşekkür ediyorum. Samsung, markasının arkasında durarak ücretsiz olarak telefonumu tamir ettirdi. İlgi ve alakadan çok memnun kaldım."