Samsung Telefon Ekranın Soluk Ve Arkada İz Kalması

18 Mayıs 2023 01:20

Samsung Galaxy a21s modeli telefonumun renkleri aldığım günden beri çok soluk ve cansız. Uygulamalarda çok kalınca ekranda onların izi çıkıyor, ekranı kalitesiz. Çevremde aynı modeli kullanan birkaç kişi daha var ama onlarda bu sorunu göremedim. Bunu nasıl çözebilirim

18 Mayıs 2023 08:45 (Şikayetten 7 saat sonra)

Seda

Yazdım ama görmedin benim ekran koruyucum mat renkti aldığım telefoncu ekranı değiştir dedi ekrandanmis normal koruyucu taktim renk solukluğu düzeldi. Bir uygulamada fazla kalıp çıkınca iz kalması için de garantiye gönderemem uğraşamam çok da problem değil 2 dakika'ya geçiyor zaten

Berat

Geçtiyse ne mutlu sana ben 2. El aldım alırken ekran koruyucusuz aldım o yüzden bir de 2 kere sıfırladım ama düzeldiyse güzel, iyi günler 😊

Seda

Bende de aynı sıkıntı var başkasının çektiği capcanlı fotoğraflar bende soluk görünüyor ekranda iz kalıyor aynı senin sorununu çözdüler mi

Berat

Instagram'dan yaz oradan anlattım insta:jantii_reiss

13 Haziran 2023 13:36

17 Şubat 2024 22:53