Samsung Telefon A34'ün Şarj Sorunu!

03 Aralık 2024 12:59

Ben Rabia bir Samsung müşterisiyim. Evde ve ofiste kullandığım birçok teknolojik ekipman, iki cep telefonum (Galaxy A33, A34) dahil olmak üzere Samsung'dur. Bir şekilde A34'ümde şarj sorunu yaşadım. Telefonu şarja taktığımda, pil şarj olmuyordu. Bu yüzden İstanbul'daki Ouno adlı yerel teknik servis istasyonuna gittim. Servis istasyonunda konuştuğum kişiler, telefondaki tüm önemli dosyalarımı çıkarmamı, güvenli bir sabit diske kaydetmemi ve sonra telefonu tamir için geri bırakmamı tavsiye ettiler. Bunu yaptım, ancak pil seviyesi bu işlemi yapmak için yeterli değildi, bu nedenle pilini şarj ettirmek için başka bir teknik servise (özel bir servise) gitmek zorunda kaldım. Sonra tüm kişisel dosyalarımı buluta yükledim ve cihazımı temizledim. Daha sonra telefonumu Ouno adlı sözleşmeli servisinize götürdüm. Telefonun açıldığını ve bir vidanın eksik olduğunu ve telefonun garanti kapsamında tamir edilmeyeceğini iddia ettiler. Bana onarım maliyetini bildiren bir SMS mesajı gönderdiler ve mesajdaki bağlantıyı onaylarsam işlemi gerçekleştirebileceklerini söylediler. Tutar karşılayabileceğinden fazlaydı, bu yüzden Ouno'dan geri aldım ve hata tespiti için özel teknik servise götürdüm ve onarım maliyeti tekliflerini duydum. Ayrıca Ouno'nuzun mazeretini de onlarla paylaştım. Özel teknisyen telefonu açtı ve ne bir çizik ne de eksik bir vida olduğunu söyledi. Eve dönerken Ouno'dan şu mesajı okuyan başka bir mesaj daha aldım: “IST03-OU-7901052 emriyle onarım alınan cihazının onarımı tamamlanmıştır. Cihazınızı teslim ettiğiniz on bürodan alabilirsiniz. B016 (IST03-OU-7901052 iş emri numarasıyla tamire götürülen cihazın tamiri tamamlanmıştır. Cihazınızı teslim aldığınız ofisten teslim alabilirsiniz. B016) ” Ouno'daki tatsız deneyimimi sizinle paylaştıktan sonra size şu soruları sormak istiyorum: 1. Şarjı biten ve şarjı biten bir telefondan özel dosyalarımı nasıl kurtarabilirim? Teknik servisinizin önerisiyle kandırılmış gibi hissediyorum. 2. Bu olaydan sonra internette ve yakın çevremdeki kullanıcılardan bu modelin kronik şarj ve ana kart sorunları olduğunu duydum. Bu durum aslında bu telefonları tamir ettirmek yerine geri çağırmanızı gerektirmiyor mu? 3. Ouno'dan gelen son SMS beni şaşırttı. Ouno, tamir edilmiş gibi davranarak sizden para ve yedek parça mı almaya çalışıyor? Lütfen bunu kontrol edin. Sizden cevap bekliyorum.

03 Aralık 2024 17:00 (Şikayetten 4 saat sonra)

Rabia
Rabia
04 Aralık 2024 13:51

Hızlı bir şekilde sonuca varırsam çok mutlu olacağım bozuk bir telefon kullanıyorum şu an ve çok zorlanıyorum teşekkürler ederim

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 18:17

02 Ekim 2024 23:27
Samsung Telefonumun Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sorunları

30 Ekim 2023 13:59
Samsung Telefon Garanti Kapsamı Tespiti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 23:06
samsung-galaxy-a34-cihazimda-kronik-donma-ve-dokunmatik-arizasi-cozulmuyor-1.jpg
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 22:00