Adem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S20 Fe Ekran Kırıldı ve Servis Tamiri İçin Yüksek Fiyat İstedi

14 Haziran 2023 19:08

Samsung telefon s20 fe 2 ay önce aldım hiçbir şey yokken darbe ve başka bir sorun yokken ekran kırıldı Samsung yetkili servis olan İzmir Karşıyaka Başarı yetkili servisine götürdüm ekran kırık garanti dışı işlem yapmamız gerekiyor denildi 2350 lira gibi bir fiyat istendi tamam dedim aldılar. Ertesi gün beni aradılar anakartta arızalı fiyatı 7950 lira dediler. Kabul etmedim ve şikayette bulundum garantili ürün 1 aylık telefonun ekranı anakartı nasıl bozulur dedim indirim yaptılar 4770 liraya yapmayı teklif ettiler.

Bari ekranı ücretli anakartı garantiden değiştirin dedim kabul etmediler. 4770 lira ödedim çıkan parçaları istedim. Vermediler. Daha sonra almadan gitmem dedim parçaları kırıp koparıp o şekilde teslim ettiler. Yani Samsung bozuk olmayan parçalara bozuk deyip garanti dışı diye söyleyip para talep edip alıyorlar. Bu resmen haksızlık. Güvenim kalmadı. Çok ayıp yaptığınız insanlar parayı yolda bulmuyorlar.

15 Haziran 2023 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 15:02

31 Temmuz 2025 15:19
Rohat sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2025 16:09
"Sorun çözüldü. Teşekkürler"
Tunç sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 15:05