İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Note 10 Lite Ekran Sorunu: Dokunmatik Var, Görüntü Yok

19 Aralık 2024 15:25

Samsung Note 10 Lite telefonumun ekranı herhangi bir darbe veya düşme olmaksızın kendiliğinden gitti, Sabah bir görüşme yaptım ardından ikinci bir çağrı daha geldi fakat cevaplamak için kaydırma yapılamadı. Bu olayı takiben İlk olarak ekran kenarında çizgi belirdi ve ekran karardı, bir daha açamadım. Telefon açık olmasına rağmen görüntü yok ama dokunmatik çalışır durumda. Ekran hiçbir şekilde gelmiyor. Bildirim ve alarmlar çalışıyor ama ekran yok. Daha önce Gaziosmanpaşa serviste power tuşu ve type c girişi değişmişti şimdi acaba o zaman film zarar görmüş olabilir mi şüphesindeyim.

16 Ocak 2025 12:52

Samsung Note 10 Lite telefonumun ekranı herhangi bir darbe veya düşme olmaksızın kendiliğinden gitti, Sabah bir görüşme yaptım ardından ikinci bir çağrı daha geldi fakat cevaplamak için kaydırma yapılamadı. Daha önce Gaziosmanpaşa serviste power tuşu ve type c girişi değişmişti şimdi acaba o zaman film zarar görmüş olabilir mi şüphesindeyim. Cihazımın27 Aralık 2024 tarihinde ekran değişimi için Gaziosmanpaşa servise bıraktım, 6160₺ ücret için onay verdim. Cihazı almaya gittiğimde ekranın onarıldığı ancak mikrofonunda arızalı olduğu, bunun için ise 600 küsur bir ödeme çıkacağı bilgisi verildi. Ekran arızası öncesi cihazı kullandığımı mikrofonun arızalı olma ihtimali olmadığını izah ederek cihazı almadım. Samsung Türkiye çağrı merkezini aradım. Sağ olsun S***  N***  hanım ilgilendi ve servisle görüştüğünü, mikrofon için ücret görünmediği bilgisini vererek sorun olması halinde kendisini arayabileceğimi söyledi. Ancak serviste ücret çıktığından beri kendisiyle görüşme girişimlerimiz sonuçsuz kaldı, kendisine ulaşamadığımız gibi sorunumuz da çözülmedi.

19 Aralık 2024 18:22 (Şikayetten 2 saat sonra)

23 Aralık 2024 09:53

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

04 Ocak 2025 16:29

Samsung çağrı merkezinden arandım, cihazın durumu soruldu, Gaziosmanpaşa serviste olduğunu söyledim, çözüm olarak bir daha olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz cevabı verildi. Samsung Türkiye'den beklediğim çözüm bu değildi. İkinci aşama olarak ekran değişimi için Gaziosmanpaşa servise bıraktığım cihazı bugün almaya gittiğimde mikrofon çalışmıyor denilerek yaklaşık 600₺ daha istenmektedir. Oysa ki ilk mesajımda da yazdığım üzere iki görüşme arasında ekran gitti, sonrasında gelen çağrıyı saatimden yanıtlayıp telefondan devam ettirmiştim. Tekrar ediyorum, herhangi bir darbe, çarpma ve düşmeye maruz kalmadan bu parçaların bozulma ihtimali nedir? Gaziosmanpaşa serviste çalışan teknisyenler mesleki eğitim almış mıdır? Veya sını düşünmek istemiyorum.

19 Ocak 2025 15:01

Uzun uğraşlar sonucu Samsung çağrı merkezinden S*** N*** hanım 17 Ocak Cuma günü aradı, tekrar mikrofon için ücretlendirme olmadığını söyledi. Gaziosmanpaşa yetkili servisi Destek Bilişim'e gittiğimde ücretin çıkarıldığını teyit edip S*** hanımla tekrar görüştüm. Servis merkezindeki S*** hanım kendilerini haklı çıkarabilmek adına telefondaki S*** hanıma "cihaz geldiğinde ağır hasarlıydı" yalanını söyledi. Kendilerine değişen parça ellerinde olduğu, kullanım kaynaklı köşe aşınmaları dışında hasarlı olduğunu iddia ettikleri bölgenin gösterilmesini istedim. Cevap veremediler. Ardından mikrofon onarımı için onay verdiğimi iddia ettiler, onun da kamera kayıtlarından ispatını istememe rağmen ona da cevap veremediler. Her şeye rağmen ilave ücreti kabul edip cihazı teslim almak istediğimde sim yuvası kayıp şekilde teslim etmeye kalktılar, fark edip isteyince 1 saatten fazla bekletip, parça sipariş ettiklerini söyleyip, yarın tekrar gelmemi istediler. Servisin zamanı değerli olup, ücretlendirilirken müşterinin zamanının kıymetini bilip değer veren yok. Hem saatlerce beklet hem de yarın tekrar gel diyerek çağır.

Akif sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Note 10 Lite Ekran Sorunu

08 Şubat 2024 19:14
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 13:53
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 18:21