Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Samsung M31 Cep Telefonu Donuyor Kendi Kendine Reset Atıyor Kapanıyor

26 Mayıs 2023 19:18

2 yıl önce satın aldığım Samsung M31 cep telefonu garantisi bitmeye yakın donmaya başladı. Kendi kendine kapanma sorunları artarak devam etti. Sonra donuyor kendi kendine reset atıyor şimdi ise iyicene kullanılamayacak derecede rahatsız edici şekilde sürekli açılıp kapanıyor. Doğru düzgün kullanamadık bu bir kronik sorun Samsung'un.

27 Mayıs 2023 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Fatih
Fatih
29 Mayıs 2023 11:14

Samsung irtibata geçti garantisi bittiği için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Servis 1800 TL onarım ücreti talep etti. Samsung eski kalitesinde ürün üretmiyor artık bu telefon ile ilgili ana kart arızası yaşayan bir çok kisi var kronik bir sorunu müşterilerine mal etmesi olumsuz bir sonuç Samsung açısından. Biz bir telefonu 2 yıl kullanıp çöpe mi atacağız. Samsung ürün tercih edeceklerin bunları göz önünde bulundurularak karar versinler. İlgisiz alakasız bir marka halini almaya başladı. Daha önce tablet için de aramıştım ona da çözüm bulamadılar.

15 Eylül 2023 20:36

01 Ekim 2023 09:14

15 Eylül 2023 15:22
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 13:36

26 Ekim 2023 19:56