Samsung Health Monitor Uygulaması Hatası

Samsung Health Monitor Uygulaması Hatası
10 Eylül 2024 19:52

Samsung Galaxy S24 Ultra cihazımı yurt dışından aldım. Tansiyonumu ölçmek istediğim için Türkiye'den Samsung Galaxy Watch 6 Classic saat aldım. Tansiyon ve EKG için bir uygulama indirmem gerektiği söyledi. Samsung Health Monitor uygulamasını indirdiğimde "Servis kullanılamıyor. Samsung Health Monitor bu telefonda kullanılamıyor. Bu sadece Samsung Health Monitor uygulamasının onaylandığı ülkelerde satışa sunulan Samsung Galaxy telefonlarda kullanılabilir." uyarısı almaktayım. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

11 Eylül 2024 09:22 (Şikayetten 13 saat sonra)

17 Eylül 2024 09:52

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 14:37
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 21:28
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Wallet Uygulamasının Türkiye'de Desteklenmemesi Nedeniyle Dijital Anahtar Özelliğini Kullanamama Sorunu

17 Eylül 2025 13:55

12 Mayıs 2025 00:43