Kağan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 13:05

Samsung Galaxy watch active 2 44 mm modeli olan saatimi 3 yıldır kullanıyorum. Saatin kasa ile ekran arasındaki yapışkanının geçtiğimiz günlerde ayrılması sorunu ile karşılaştım. Birkaç gün sonra eşimin Samsung Galaxy watch active 2 40 mm modelinde de aynı sorunla karşılaştık. Eşimle aynı anda yani 3 yıl önce saatlerimizi almıştık. Herhangi bir darbe olmadan bu 2 saatin yapışkanın ayrılmasına anlam veremedim. Samsung gibi kendini ispatlamış bir firmanın ürününde ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Üretim hatası olduğunu düşünerek mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

26 Haziran 2023 13:10 (Şikayetten 5 dakika sonra)

07 Temmuz 2023 13:50

Hiçbir şekilde darbeye maruz kalmadan saatlerin ekranlarının kalkması üretim hatası olduğunu gösteriyor. Samsung'un kendi hatası olmasına rağmen Samsung bir çözüm sunmuyor ve saatlerin tamiri için yüksek meblağlar talep ediyor. Bundan sonra herhangi bir Samsung ürünü almayacağım ve yakınlarıma yaşadığım bu durumu aktaracağım. Üretim hatasını kabul etmeyip müşteriden fahiş ücretler talep eden bu firmadan herhangi bir alışverişim olmaz artık.

Nurdan

Teşekkür ederim döndüğünüz için... Ben de yarın önce servise gideceğim, bakalım bir şey değişmiş mi? Sonra sıradan bir saatçi çözdü mü sorununuzu? Veya nasıl bir yol izlediniz tamir için acaba?

Nurdan

Merhaba, benim de aynı marka Samsung saatim bugün yapışkanından ayrıldı, saatim kullandığım sürece ne bir darbe, ne düşme ne de nem görmedi... Ve ben de saati satın alalı tam 3 yıl oldu... Size Samsung servisi nasıl bir çözüm sundu ve o gün için ne kadar ücret talep etti acaba?

Kağan

Merhaba. Bir çözüm sunmadılar maalesef. Yani sunduklarını iddia ettikleri çözüm uçuk bir rakam karşılığı tamirdi. Şu an rakamı hatırlamıyorum ama yeni bir saatin %60-70 değeri kadardı sanırım. Ben de kabul etmemiştim. Bence üretim hatasından kaynaklıydı ama ilgili firma ürününün arkasında durmadı maalesef.

16 Haziran 2023 15:17
Ozaner sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 15:19
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 2 Alt Kapak Düşme Problemi

26 Kasım 2023 23:52