İlkay sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2023 22:24
İlkay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Merhaba Sayın Yetkili ;

15/09/2023 Tarihinde Hepsiburada üzerinden almış olduğum, Samsung Galaxy Watch 6 47mm saatimi ilk açılışında kurulumunu yaparak yeni bir güncelleme geldiğini gözlemledim. Buraya kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Cihazın Wi-Fi bağlantısını kontrol etmek istediğimde burada bir problem olduğunu fark ettim. Sorun ; kullanmakta olduğum modem Wi-Fi 2,4 Ghz ve 5 Ghz bağlantı hızlarını desteklemektedir. Fakat saatim bir türlü 5 Ghz bağlantıya bağlanmıyor, ekran da sürekli olarak ''ip Yapılandırması Hatası'' uyarısı çıkmaktadır. Saati 2,4 Ghz bandında bağladığımda gayet normal bir şekilde bağlanıyor. Bir yazılımcı olarak, çözümü olabilecek tüm şeyleri denedim, bunları sırasıyla özetliyorum;

* Cihazı tekrar sıfırlamak
* Modemi sıfırlamak
* Samsung Gear yazılımını kaldırmak ve tekrar yüklemek
* Kullandığım telefonu sıfırlamak
* Saati başka bir modemde denemek (Wi-Fi 5 Ghz bağlantısı için)
* Saat Ayarlarından > Bağlantılar > Wi-Fi > İlgili bağlantıyı ''unut'' ve tekrar yeniden bağlanmak

Bu yöntemlerin tümünü uygulamadım fakat sonuç alamadım. Ayrıca şu an kullanmakta olduğum Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm saatimde bu sorunu yaşamamaktayım. Bu modelim 2,4 ve 5 Ghz bağlantıya sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.

Konuyla ilgili teknik olarak sizlerden acil yardım talep ediyorum. Umarım yeni almış olduğum bu cihazım, bir üretim hatası değildir.

Teşekkürler.

07 Ekim 2023 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

09 Ekim 2023 12:05

Merhaba ; Tarafım iki kez arandı fakat müsait olamadığımdan iletişim kuramadım. Tarafımın tekrar aranmasını rica ederim.

13 Ocak 16:23

Teşekkürler.

Haldun sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 11:28
Nuh sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 12:58
Maher sonucu yetersiz buldu