Samsung Galaxy S20FE Giderilemeyen Sorunlar Ve Servis Kalitesi

Samsung Galaxy S20FE Giderilemeyen Sorunlar Ve Servis Kalitesi
22 Ağustos 2024 11:28

Merhabalar, Samsung Galaxy S20 fe model telefonunu Temmuz 2024 son haftası Çağrı merkezi kanalıyla yetkili servis olan BDH Teknik"e; Ekran yanığı, yazarken klavyede donma, kasma, arka kamera net çekmeme, şarjının çabuk bitmesi ve şebekede sorunlar gibi şikayetler ile yolladım. 08.08.2024 tarihinde telefon bana onarıldığını belirtir form ile teslim aldım. Ancak yaptığım kontrollerde Telefonun sol yan tarafta ve bekirli muhtelif yerlerde boşluklar kaldığını, kredi kartı kalınlığında boşluk olduğunu, ayrıca yazarken klavyede ara sıra donma ve kasmaların tekrar olduğunu gördüm. Bunun üzerine hemen servisi aradım ve bana geri yollamamı söylediler. 08.08.2024 Tarihinde tekrar yolladığım telefonum bana 17.08.2024 tarihinde hiçbir şey yok, cihaz normal denilerek geri yollandı. Hemen tekrar çağrı merkezini aradım ve bu kabul edilemez durumun düzeltilmesini istedim. Üstelik ilk geri geldiğinde cihaz ekranında ve kasasında jelatinler varken 2. Defa yollandığında jelatin olmadığı gibi ekran lekeli şekilde geldi. Sonuç olarak Çağrı merkezi cihazı tekrar servise yollamamı istiyor. Kabul etmedim. Uzun zamandır telefonsuz kaldım. Oysaki uzun zamandır Samsung kullanıyorum. Ev eşyalarımla Samsung. Şikayetimin nihayete erdirilmesi dileğiyle.

22 Ağustos 2024 13:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

26 Eylül 2024 11:18
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 00:19
Samsung Telefonumun Değişimin Yapılmadan Gönderildi
Eren sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 02:07
Salih sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 08:28