Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A35 Telefon Kapalıyken Alarm Çalmıyor.

23 Haziran 2024 23:36

Merhabalar, Samsung A35 telefonumda alarmı ayarlıyorum, kapalıyken alarmım çalmıyor. Açıkken ayarlanan saatte alarm çalıyor. Ayarlarını araştırdım fakat telefon kapalıyken alarmın nasıl çalacağını bulamadım. Bu konuda nasıl bir çözüm sağlayabileceğimi öğrenmek istiyorum. Konuyla ilgili kısa sürede dönüş yapılmasını rica ediyorum. İyi çalışmalar.

profile profile
02 Temmuz 2024 19:46 (Şikayetten 8 gün sonra)

11 Temmuz 2024 23:46

Hala irtibata geçilmedi.

Berrak

Telefon kapalıyken alarm çalması gerektiğini nereden öğrendiniz? Bende A32 var ve şu an denedim. Kapalıyken çalmadı. Zannetmiyorum yeni telefonlarda böyle bir özellik olsun.

Berrak

İşlem yapılması gerektiğini zannetmiyorum. Sanıyorum marka ya da model farkı. A32'de yoksa 35'te de yoktur tahminimce. İsterseniz uçak moduna alın. Ben öyle yapıyorum alarm için mecburen.

Pınar

Şimdiye kadar kullandığım bütün telefonları akşam kapatıyordum, kurduğum alarm saatinde, telefon kendiliğinden açılıp alarm çalıyordu. Eşim ve kızımın telefonları halen aynı şekilde akşam kapatıyorlar, sabah alarm saatinde telefon kendiliğinden açılıp, alarm çalıyor. Sanırım Samsunglarda bu uygulama yok ya da bir işlem yapılması gerekiyor.

11 Kasım 2024 09:26

Samsung Telefon Alarm Kapalı İken Çalmıyor