Sümeyye sonuçtan çok memnun

Goodnotes Uygulaması Donma Sorunu

10 Ekim 2024 18:01
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
“Benimle görüşen hanımefendi çok kibar ve yetkisi. Çok teşekkür ederim kendisine. İşinde başarılar diliyorum 🩷”

Samsung Galaxy TAB S9 fe kullanıyorum. Sadece ders için kullandığım için çoğunlukla Samsung Notes'u ve goodnotes uygulamasını ekranı bölerek kullanıyorum. Başka gayet iyi yazıyor ancak bir süre sonra Goodnotes uygulaması kalemle yazarken donarak yazıyor. Tabletten mi yoksa uygulamadan mı kaynaklandığını bilmiyorum. Bir çözümü var mı?

30 Ekim 2024 21:27

Şikayet değil ancak internette doğru bir bilgi bulamadığım için yazıyorum. Samsung Galaxy TAB s9 fe tabletim var ve aktif bir şekilde kullanıyorum. (2-2,5 ay oldu alalı.) Kaleminin ucu yumuşak bir maddeden yapıldığı için sanırım erime gibi şeyler oldu. Şu an yazmakta bir problem yok ancak olur da ucu tamamen eriyip yazamaz duruma gelirse orijinal yedek parça gibi bir durum var mı ya da herhangi bir parça satışı var mı?

11 Ekim 2024 10:51 (Şikayetten 16 saat sonra)

11 Ekim 2024 12:46

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Sümeyye
Sümeyye