27 Ekim 2024 23:29

22 Eylül 2024'te Teknosa'dan Galaxy S24 Plus cep telefonu aldım. Kullanmaya başladığımdan beri fotoğraf kalitesi eski telefonum S10 Plus'ın yanından bile geçemiyordu. Yorumlara bakınca herkesin bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. Fotoğrafları çektikten sonra ayarlar kapalı bile olsa kendi kendine karartıp kalitesini düşürüyor. Kaç senelik telefon yeni telefondan nasıl daha iyi fotoğraf çekebilir Allah aşkına? Bir de 50 MP kamera koymuşsunuz. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çektiğim fotoğraflardaki değişimi de aşağıya ekliyorum. İlk çektiğim anda karartma yapmadan hemen ekran görüntüsü aldım. İkinci fotoğraf, kameranın kendi kendine karartma yapmış hali.

28 Ekim 2024 14:00 (Şikayetten 14 saat sonra)

31 Ekim 2024 11:01

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Cem
Cem

Maalesef 50MP kamera yapay zeka ai destekli çalıştığı için otomatik olarak çekilen fotoğrafları işleyip bozuyor. Telefonun kamera çekimini 12 MP olarak ayarla düzeliyor. 50MP tamamen reklam amaçlı bir pazarlama taktiği, cihazın asıl kamera çözünürlüğü 12 MP. Aslında güzel cihaz ben de kullanıyorum düşük ışıkta çekim kalitesi,3x zoom telefoto çekimleri iPhone 14 den çok çok iyi

Halilibrahim sonuçtan memnun değil

Halilibrahim
16 Ekim 2024 00:16

25 Nisan 2024 21:26
Samsung S24 256 GB.

Samsung Telefon S24+ Çekim Gücü Sorunları Ve İade Talebi!

21 Şubat 2025 16:54