Samsun Öğretmenevi Tavırlar Ve Üslup

05 Mayıs 2023 10:50

19.04.2023'de ödemesini de peşin olmak suretiyle yaparak Samsun Öğretmenevi'nden 28.04.2023 tarih giriş 29.04.2023 tarih çıkışlı bir oda rezervasyonu yaptırdım. Seçeneklere de ve yine de tedbiren notlar bölümüne de özellikle eşim ve 2,5 yaşında kızımla geleceğim diye belirttim. Gece Samsun'a vardığımda bizimle neredeyse ilgilenmek istemeyen bir resepsiyon görevlisi yerleri olmadığını ve bizi tek kişilik 2 adet yatağı olan bir odaya alacağını belirtti. Biz de özellikle not düştüğümüzü ve rezervasyon bilgilerine eklememize rağmen neden böyle olduğunu sorduğumuzda yer yok, uygun olduğu için burayı seçmişsiniz gibi değişik ifadeler kullandı. En azından kızımla eşim birlikte yatar diye ilave yastık istediğimizde de koca öğretmenevinde fazladan yastık olmadığını belirtti. Bunların hepsinin yanında da ücret iadesi de yapmadılar. Biz eşimle gecenin bir vakti kalkıp Samsun'da mecburen otel aradık. Asıl talebim ne ücret iade ne de benzeri maddi bir durumdur. Öğretmenevi gibi güzide bir kurumda olan bu organizasyonsuzluk ve üslupsuzluktur. Biz özür bekliyoruz. Saygılarımla.