Samsonite Kalitesi (! )

11 Aralık 2023 14:57

Samsonite mağazasından Mart ayında kabin boy valiz satın aldım. Mağazada hem kumaş hem de plastik valizler mevcuttu. Hafif bir valiz istediğim ve uçak seyahatlerimde yanımda taşıyacağım için plastik olanı tercih ettim. Satış danışmanı, ürünün 5 yıl garantisi olduğunu ve kırılmayacağını detaylıca anlattı. Samsonite kalitesine güvenerek ürünü aldım. Aynı fiyata başka bir markadan iki adet valiz alabilirdim. Toplamda üç kez kullandım; bir kez uçakta (kabinde) ve diğer iki seyahatimde özel aracımla. Her kullanım sonrası temizleyip kontrol ettim ve bir sorun görünmüyordu. Ancak dördüncü kez kullanmak üzereyken, evde valizi doldururken arka kısmı kırıldı. Mağazaya götürdüğümde, plastik kısımların garanti kapsamına girmediği söylendi fakat yine de ürünü firmaya gönderdiler. Firma, kullanıcı hatası olduğunu belirterek ürünü geri gönderdi. Bu durumda, kalitesine ve markasına güvenerek aldığım ürün için sunulan garanti hizmeti sorgulanabilir. Eğer garanti kapsamı dışındaysa, bu durumun satış sırasında belirtilmesi daha uygun olurdu. Ürünün dördüncü kullanımda ve henüz evdeyken kırılması ise kabul edilemez bir durum. Bu deneyimden sonra maalesef üründen memnun kalmadım ve tekrar tercih etmeyi düşünmüyorum.

06 Haziran 2024 14:48 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba, Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

İlay sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 00:19

Gökhan
10 Nisan 2025 22:33
Samsonite Valiz Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 17:05

05 Haziran 2024 18:55