Samet A.Ş Mutfak Dolabı Pistonu Sorunu

Samet A.Ş Mutfak Dolabı Pistonu Sorunu
10 Ekim 2023 16:24691

Mutfak dolabında Samet duolift marka d1 500N piston kullanıyoruz fakat dolabın havada asılı kalması gerekirken durmuyor düşüyor. Pistonun değişmesi gerekiyor. Ancak pistonu hiçbir yerde bulamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini önemle talep ediyorum.

10 Ekim 2023 21:24 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

11 Ekim 2023 18:29

Ürün 1Z1E02506800318763 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

14 Ekim 2023 00:02

Fatih Bey merhaba. Sorununuz çözüldü mü acaba?

Mutfak Dolabı Piston Sorunu ve Çözüm Talebi

10 Nisan 2025 23:23969

"Konu hakkında yardımcı oldukları için teşekkür ederim."

26 Nisan 2025 16:581.054

"Şikayetimi belirttikten hemen 2 gün içerisinde dönüş yaptılar ücretsiz gönderim yaptılar çok teşekkür ederim gerçekten çok büyük bir dert olmuştu ne yaptım nereye baktıysam bulamadım pistonlar tamamen etkisini bitirmişti ve elim dolaba sıkışıyordu ücretli gönderim yapsalardı bile kabulümdü çünkü tek ihtiyacım sadece o pistonu eskisiyle değiştirmekti firmaya tekrar çok teşekkür ederim bu ilgiden dolayı umarım diğer firmalarda sizin gibi hizmetini böyle güzel sunarlar"

Tümünü Gör

Rıza
Samet A. Ş Dolap Kapısı Kapanmıyor

Samet A. Ş DolapKapısı Kapanmıyor

Gökhan
Samet A. Ş Piston Sorunu!

Samet A. Ş PistonSorunu!

Çevik