Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Salomon Ayakkabı Kalitesiz Ayakkabı Ve Mağduriyet

09 Ocak 2024 19:18

07.05.2023 günü Trabzon ili Yomra ilçesinde bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki Zagna Outdoor isimli iş yerinden Salomon XA Pro V8 GTX W marka ayakkabıyı eşim için satın aldım. Ayakkabıyı yaklaşık 6 ay kullandıktan sonra yan kısımlarında açılmalar meydana geldi. Aynı mağazaya giderek ayakkabıyı garantiye gönderilmesi için teslim ettik. Teslimden yaklaşık 10 gün sonra mağazadan bize ulaştılar ve hatanın ürün kaynaklı olduğunu, ürün fiyatı kadar hediye çeki ile alışveriş yapabileceğimizi söylediler. Yeni ayakkabı almak için iş yerine gittik, ancak aynı ayakkabı olmadığı için onu alamadık. Aradaki farkı ödemeyi kabul ederek farklı bir ürün seçmek durumunda kaldık. Bize hata yapan ayakkabı için yaklaşık 7 ay önce verdiğimiz fiyat üzerinden indirim yapıldı. Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve hızla artan fiyatlar sebebiyle, aldığımız ayakkabıya bir ayakkabı fiyatı daha ödemek durumunda kaldık. Eğer Salomon marka ayakkabı hatalı olmasaydı veya aynı ayakkabı stokta olsaydı, bu fiyatı vermek durumunda kalmayacaktım. Şimdi bu parayı Salomon markasının hatası için mi ödedim? Bana ya aynı ayakkabıyı vermeliydiler veya ayakkabının 7 ay önceki değil, güncel fiyatı üzerinden hediye çeki vermeliydiler. Burada hata yapan Salomon markası ama ceza çeken biz olduk.

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Salomon Ayakkabı Sneaks Up Mağazasının Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

01 Eylül 2024 10:45

Su Geçirmez Ayakkabı Hayal Kırıklığı: Salomon'un Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Nisan 2025 22:41
su-gecirmez-ayakkabi-hayal-kirikligi-salomonun-musteri-memnuniyetsizligi-2.pdf
su-gecirmez-ayakkabi-hayal-kirikligi-salomonun-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf
Merttuğ sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 16:24
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 11:57
Salomon Ayakkabı 3 Ay Geçmeden Açıldı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 21:58