Kütüphane Kullanımında Yaşadığım Sorun

Ben SUBÜ Maliye mezunu bir öğrenciyim. Girmiş olduğum DGS sınavı ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bölümünde Maliye'yi kazanmış bulunmaktayım. Fakat hafta içi bir muhasebe firmasında çalıştığımdan dolayı hafta sonları kütüphane kullanmak istiyorum ve bana izin verilmedi. Öğrenci belgem ve vesikalık resimle gittim ancak kabul edilmedim. Sadece ders çalışmak istedim. Durum bundan ibaret ve başka okuldan öğrenci alınamayacağını söylediler.

28 Ekim 2024 11:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Sakarya Üniversitesine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Talebinizle ilgili olarak; Merkez kütüphanemizde, kullanıcımızın yoğun olduğu özellikle vize ve final haftaları haricinde Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğüne başvurarak misafir kartı ile çalışma salonlarımızdan yararlanmanız mümkündür. Talebiniz için teşekkür eder derslerinizde başarılar dileriz. Bu konu ile ilgili olarak ya da farklı soru ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Stratejik Planlama Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü Sakarya Üniversitesi

Numan
28 Ekim 2024 11:45

Ben zaten evraklarımla şube müdürlüğüne başvurdum fakat subü mezunu olmama rağmen sırf başka kurumun öğrenci olduğum için beni geri çevirdi. Yazmış olduğunuz yazıya bakılarak yine başvuracağım bu sorun inşallah çözülecek diye ümit ediyorum.

Numan
12 Aralık 2024 13:50

Bu benim ikinci şikayetimdir. Bir sonuç alınamadığından yine yazma ihtiyacı duyuyorum ben subü maliye mezunu öğrencisiyim hafta sonlara kampüs kütüphanesinde ders çalışmak istediğimi belirttim Sakarya üniversitesinden yazı geldi fakat vize hafta diyerek (haklı olarak) beni geri çevirdiler bugün 12 Aralık perşembe tarihinde güvenlik görevlisi isim soyadımı ve numara alarak beni geri gönderdiler bir sonuca ulaşamamış durumdayım en kısa sürede sonuç gelmesini bekliyorum

Yorumlar(7)

10 Aralık 2024 12:13

Zaten üsluplar hareketler ne olursa olsun Saygımızı kaybetmemek gerekli Çünkü herkes kendine yakışanı yapar Niyetimizde sadece bilgiye erişmek istemek kendimizi geliştirmek Hakkımızda hayırlısı

9 Aralık 2024 18:21

Sorunumuz güvenlik şube müdürün'den kaynaklanıyor. Üslubu hareketleri'de bir eğitim kurumunda olduğunun farkında değil Şahsi fikrim yetkisini kötüye kullanan bir beyefendi çetin bey

9 Aralık 2024 12:03

Bu sefer niye red ettiler Üniversite yorumunuza olumlu geri dönüş yapmış

9 Aralık 2024 01:44

Talebiniz çözüldü mü?