Sepetmarkt.com Güvenli Değil

İnternet üzerinden, sepetmarkt.com sitesinden 32 inç TV siparişi verdim. 2.200 TL EFT yaptım ondan sonra kimseye ulaşamadım. Geri dönüş yapmıyorlar. ETBİS'e kaydı var ama güvenli değilmiş.

Yorumlar(33)

Tevfik
12 Mart 2024 11:00

Şikayetçi olun ben oldum belki mahkeme birleştirir davayı bunlar ağır bir ceza alırlar

İnan
23 Şubat 2024 19:46

Warmi bir gelişme arkadaşlar şikayetlerinizle ilgili

Aynur
2 Eylül 2023 00:23

Aynı durumu ben yaşadım savcılığa ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yaptım elinizde resimler varsa sizde başvurun cezasız kalmamalı.

Melek
20 Ağustos 2023 23:25

Bende 4 tane klima aldım Hiçbir şekilde ulaşamıyorum Savcılığa başvurdum umarım paramı geri alabilirim

Yiğitcan
17 Ağustos 2023 15:55

Samsung Klima söyledim dönüş olmadı bende savcılığa kanıtları ile beraber başvuru yaptım sonucunu bekliyorum. EFT yapmayın kazancınızı koruyun.

17 Ağustos 2023 00:16

Ben savcılığa gittim, şikayetçi oldum, sepetmarkt.com dan şikayetçi oldum, bankadan paramın iadesini istedim, sende yap bekleme

16 Ağustos 2023 15:42

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Şikayetvar sitesinde 5 gün önce yayımlanan şikayet var. Ben 2 gün önce baktım hiç yoktu. Şikayetvar da yayınlanmasını geciktirmişler anlaşılan

16 Ağustos 2023 15:22

Geçen hafta bende klima alacaktım. Ödemeyi EFT ile yapabileceğimi söylediler. Kapıda ödeme talep ettim. Kabul etmediler. ETBİS te kaydı vardı. Ama bütün ürünleri %25 ucuz vermeleri kuşkulandırdı. Şimdi hiç ulaşılmıyor.

Dolap Alışveriş Sitesi Üzerinden Aldatıldım

26.11.2023 tarihinde internet üzerinden market cepte gördüğüm bit pazarı sitesindeki TV'yi almak istedim. İ** k***, TV'y...

Sahibinden Bunu Engellemiyorsa Ücret İadesini Yapmasını Arz Ederim

3 Mayıs'ta telefon için görüştüğüm kişi, il dışında olduğunu belirtti ve satış işlemini sahibinden uygulaması üzerinden ...

1 Destek

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Mağduriyetin Giderilmesini İstiyorum

Sahibinden param güvende bir televizyon sipariş verdim bana atılan linke giriş yaparak ödemeyi yaptım. Ama ne yazık ki 7...

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer