Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Alibaba Ve Aliexpress Sipariş Yanıltmacası

27 Ağustos 2024 14:06

Arkadaşla mal adı altında Amazon, alibaba ve aliexpress sipariş işi var diye yanıltıldım. 12.000 dolarım gitti, 24. Görevde kaldım. Benden 5.680 dolar daha para istiyorlar. Hiç param kalmadı, hep buraya yatırdım. Şimdi ne yapacağım? Lütfen yardım edin. Bankalar peş peşe aramaya başladılar. Borç gırtlağa kadar geldi. Lütfen bana yardım edin. Bu parayı nasıl kurtaracağım?

Yorumlar (10)

Vedat
Vedat

E-ticaret, dünyanın en iyi siteleri Amazon, Alibaba ve aliexpress ile çalışıyor; bize eski Moda ve yüksek fiyatlı oldukları için iyi satılmayan ürünler sağlıyorlar. Biz bunları çevrimiçi olarak tanıtıyoruz ve günlük olarak komisyonumuzu alıyoruz. Tamamlamamız gereken 25 görevimiz var ve bunları tamamladıktan sonra saniyeler içinde dijital cüzdanımıza tutarı çekebiliyoruz. (banada geldi bu mesaj ne yapmam lazım

Mert
Mert

Parasını iade alan lütfen yazsın [email protected]

Onur

Peki herhangi bir yere şikayet ettiniz mi?

Peki Hiç Siparişi Tamamlayıp Vergi ödeyip parasını Alabilen var mı Arkadaşlar

Mahmut
Mahmut

Siparişi tamamladım yine paramı alamadım

Semra

Hakkınızda işlem yapamazlar unutmayan karşınızdaki TikTok değil! Onun adını kullanarak sizi TikTok olduğuna inandıran profesyonel bir grup. 36000dolarımız gitti. Yardım eder gibi bir miktar verip üzerini tatmamlayın siparişi tamamlayın bloke kalkar paranızı alırsınız dedi yani aslında yemlediler bizi. O TikTok ekranı sahte, aracı sahte, siparişler sahte, hesabınızda gözüken para sadece bir ekran resmi. Size arada çekebileceğiniz bir miktar gösteriyorlarsa bu da ticaret yaptığınızı sanasınız giye bir yemleme yöntemi. O Shop hesabını açarken size gönderdikleri linke tıkladığınızda sizin telefonunuza girdiler tüm bilgiler onların kontrolünde. Hatta o bilgilerle adınıza sahte hesaplar açılmış olma ihtimali var. Para göndermeyi kesin. Yurt dışında değiller bu bir yalan ama siz muhtemelen tüm paraları yurt dışı hesaplarınagönderdiniz bu yüzden takibi yok kurtarmanız imkansız üstelik sanal para. Daha fazla batmadan kurtulun.

Onur

Merhaba Ahmet paranı alabildin mi?

Celal

Merhaba Sizde mi Mağdursunuz. Bende mağdur oldum maalesef TikTok seller adı altında Tüm paramızı aldılar ve siparişler tamamlanmadı

Ahmet
Ahmet

Hayır alamadım

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık 500.000 TL'lik Yatırımın Bloke Edildiği Yanıltmaca

16 Mart 2024 22:22
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 11:31

16 Kasım 2024 23:00