Sahibindende Cebinden Onaylı Mesajı Gitmiyor

07 Haziran 2023 04:45

0532***3540 numaralı numaraya co yazıp mesaj attığımda mesajın gönderilemediği ikazıyla karşılaşıyorum. Çözüm bekliyoruz, bu problemlerden ötürü bir çoğu şikayet geldiğini görüyorum.

Böylesi ciddi bir uygulama için önemli bir durum. Acilen genel olarak sorun çözülmesi gerekiyor. Kaliteden ödün vermemekle ters bir durum söz konusu.

07 Haziran 2023 08:34 (Şikayetten 3 saat sonra)

07 Haziran 2023 12:02

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Nermin

Ben kendim çözdüm çok sağ olsunlar çok yardımcı oldular vallahi. Şifremi unuttum kısmından yapabiliyoruz. Bu mesajım burada kalsın ki herkes yapabilsin. Çözüm; e-mail kısmında şifremi unuttum seçiyorsunuz, e-mailinize yollama yeni şifre talep ediyorsunuz. Mail adresine şifre değiştirme linki geliyor şifrenizi yeni bir şifre belirleyip yenileyince giriş yaptım ve numaramı güncelledim. Sonra 2 faktörlü doğrulamayı ayarlar kısmından kapadım. Beni aradılar 2 faktörü ben açmışım yok ben açmadım diyorum tarih saat veriyorlar bir de. Kendime inanırım onlara değil yani. Gerçekten inanılmaz bana çok ama çok oldular :/ Kendi işimizi çözmede biraz kafasını çalıştırınca insan sorunu buluyoruz Neyse ki.

20 Temmuz 2023 22:08
Yusuf sonuçtan memnun