Sahibinden.com S-Param Güvende Hizmeti Mağduriyeti

20 Mayıs 2024 20:19

Sahibinden.com S-Param Güvende hizmetiyle ürün satışı gerçekleştirdim. Alıcı ürünü onayladı, ancak para hesabıma geçmedi. Paranın hesabıma geçmesi için beklemem gerektiğini ve Sahibinden.com'un ürün satışından elde ettiğim paraya el koyma hakkının olduğunu düşünmüyorum. Zaten kargo süreci için günlerdir bekliyor ve uğraşıyorum, bir daha asla bu hizmeti kullanmayacağım.

Notebook satışından sonra kargo firması seçmem istendi ve ben de evime yakın olan PTT Kargo'yu tercih ettim. Kargo şubesine gittiğim zaman, notebook taşımadıklarını söylediler. Eğer anlaşmanız yoksa ve notebook taşımıyorlarsa, neden bana seçenek olarak sunup zaman kaybettiriyorsunuz, anlam veremedim. Kategoriye özel olarak kargo firması kısıtlaması koymak bu kadar zor olmamalı. Satışı mecburen iptal etmek zorunda kaldım. Tekrar başka birine satış yaptım ama paramı almak için hâlâ bekliyorum. 'Biz bankaya iletiyoruz, banka sıraya göre gönderiyor' gibi bahanelere artık sığınmayın. Hangi havale veya EFT işlemi saatlerce bekletilir? Lütfen bu konuları aşın.

21 Mayıs 2024 07:42 (Şikayetten 11 saat sonra)

21 Mayıs 2024 18:06

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Sahibinden Param Hesaba Geçmedi

25 Mayıs 2024 18:01
Rehber sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 21:35

Yanlış IBAN Kabusu: Param Nerede?

21 Kasım 2024 11:21
Yanlış IBAN Kabusu: Param Nerede?

Sahibinden Param Güvende İle Param Gelmedi

Huseyin