Sahibinden.com Fiyat Politikası Mağduriyeti

Sahibinden.com Fiyat Politikası Mağduriyeti
Alperen
10 Ekim 2024 22:14

Sahibinden.com uygulamasının gereksiz yüksek fiyatları var. Aracımı satmak istiyorum ancak en düşük ilan fiyatı 1580 TL. Eskiden 500-600 lira olan fiyatlar nasıl bir masrafa mal oluyor da bu kadar zam geliyor, anlamadım. Sanırım Sahibinden.com uygulaması insanları kendine alıştırdıktan sonra fiyat yükselterek gelir elde etmek istiyor diye düşünüyorum. Bir daha asla bu uygulamayı kullanmayacağım.

profile profile profile
10 Ekim 2024 22:40 (Şikayetten 26 dakika sonra)

12 Ekim 2024 10:37

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Tayfun
Tayfun

Arkadaşlar adamların suçu yok. Suç bizde. Farklı alternatiflere şans tanımıyoruz. Ben 2 aydır ilan vermeyi kestim farklı alternatifler ile çalışıyor. Tavsiye ederim. Bu düşünceyle herkes hakkını arasa kimse bu sarı maf-ya ya bulaşmaz.

Engin
Engin

Denetleyen var mı vatandaşı düşünen var mi kimi kime şikayet edeceksiniz Devlet farklı mı maaşlara yapılan zamlara baksana

İsmail
İsmail

1.5 yıl önce özel ders ilan koyma ücreti 19 TL civarı idi her ay zam yapıyorlar şu an 95 TL üstelik bu ekonomide öğrencilerde artık özel ders almıyor

Sırrı sonuçtan hiç memnun değil

Sırrı
11 Ocak 2024 17:36

Sahibinden'de İlan Ücretlerine Şok Zam!

17 Mayıs 2025 20:57
Sahibinden'de İlan Ücretlerine Şok Zam!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 10:10
Sahibinden.com Un Fahiş Fiyat Uygulaması