Adem sonuçtan çok memnun

Sahibinden Silinen Hesaptan Kimlik Doğrulamasını İptal Etmek

05 Ağustos 2024 21:23
Adem'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz alakanız için teşekkür ediyorum sorunum düzeldi”

Sahibinden.com sitesinden üyeliğimi sildim, farklı bir üyelik açtım. İlan vereceğim, e-Devlet üzerinden kimlik doğrulama istiyor. Doğrulama sildiğim hesaba yapıldığı için yeni açtığım hesaba yapılamıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, herhangi bir yakınınızdan üyelik açarak ilan verebilirsiniz dediler. Silinen hesap geri gelmiyor, dolayısıyla kimlik doğrulamada olmuyor. Bu şekilde onlarca insan mağdur. Buna rağmen halen daha bu sorunu çözmek için bir adım atılmamış ya da bir şey geliştirilmemiş. İnsanlar bu siteden para kazanıyor. Bu siteden para kazanan insanların sayesinde platformda kasayı dolduruyor ama bu şekilde insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Lütfen buna bir çözüm üretin.

06 Ağustos 2024 10:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

07 Ağustos 2024 16:01

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Adem
Adem
07 Ağustos 2024 16:07

İlginiz alakanız için teşekkür ediyorum sorunum düzeldi

Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 14:07
E-Devlet Doğrulama Sorunu: İlan Verme Engelini Aşmak

31 Ekim 2024 12:34
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 22:25

11 Kasım 2024 01:05
E-Devlet Doğrulama Sorunu Ve İletişim Çıkmazı
Emine sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 20:17

Sahibinden Kategorileri