Sahibinden Kiralık Daire İlanı Verirken Karşılaşılan Hatalar

24 Eylül 2024 21:59

Kiralık daire ilanı vermek istiyorum. Hata kodu 0 verdi. Bu ne anlama geliyor. İlanı verdim. Son aşamaya geldim bu hatayı verdi. anlamadım. Fotoğraf yükleme aşamasında hata vermişti o halloldu bu sefer de en son aşamada bu sorun çıktı anlamadım. İlan verdirmemek için her şeyi yapıyor sanki

24 Eylül 2024 21:16

Sahibinden com. Kiralık daire ilanı vermek istiyorum Hata17 kodu çıkıyor. Bu ne anlama geliyor? Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor? `.…...……...…... Hangi adımda hata olmuş olabilir, fotoları yükledim devam etmedi, Hata verdi, çözümü nedir, ne yapmam gerekiyor

24 Eylül 2024 21:48

Sahibinden com. İki sorunumu da anında çözdü. Teşekkür ediyorum. Bu kadar hızlı çözüm hiçbir zaman görmedinm. Teşekkürler sahibinden com... Bazen çok az kelimeylede sorunlar anlatılabilir. Keşke bu kadar çok yazmak zorunda kalmasak. Teşekkürler şikayet var

24 Eylül 2024 23:01

Sahibinden com. Ana sayfada Hata kodu 0 yazıyor. Sayfada ilerleme yapamıyorum. Verdiğim ilanda sorunmu var daha doğrusu ilanı verebildim mi? Bütün adımları tamamladım ama durmadan hata vermesini anlayamıyorum. Hata kodu 0 ne demek? Keşke açıklaması olsa bu kodlarında ne olduğunu anladak

25 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 11 saat sonra)

31 Aralık 2024 20:16

Alican sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 00:47
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Onur sonuçtan memnun

24 Eylül 2024 20:15
"İlgi ve alakanıza teşekkür ederim"
Sahibinden İlan Verirken Hata İle Karşılaşıyorum

İbrahim