Sahibinden E-Devlet Onaylı Hesap İptal

Bir tane sahibinden.com hesabım vardı ve e-Devlet onaylıydı. Bu hesabı iptal ettirip başka bir hesap açtım ve ilan koyarken e-Devlet bilgilerimi girdikten sonra 'Aynı kimlik bilgilerini yalnızca tek bir sahibinden.com hesabı için doğrulama yapabilirsiniz.' yazısı önüme çıktı. Mağdurum, hemen çözülmesini arz ediyorum.

21 Mart 2024 17:55 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Bora
Benzer Şikayeti Var
21 Nisan 2024 15:59

Gökhan Bey merhaba, sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Şikayetiniz ile ilgili bir gelişme var mı?

Mr Gur
Benzer Şikayeti Var
22 Mart 2024 10:29

Kardeşim selam Bende aynı durumdan şikayetçiyim hâlâ çözmediler Senin şikayetini çözdüler mi? Kaç kez aradım Müşteri hizmetleri konunun çözülmesinin bazen bir aydan daha fazla sürebileceğini bahsetti yani içinde bulunduğumuz teknoloji çağında böyle bir problemi çözememe çok tuhaf değil mi Millet metamask ile uğraşırken biz silinen hesapta kalan bilgilerin iptali için uğraşıyoruz vay be

Sahibinden E Devlet Mağdurum

Sahibinden E Devlet Mağdurum

E-devlet Doğrulama Sorunu Ve Hesap Onayı Belirsizliği

Sahibinden.com da e-devlet doğrulaması yapmam gerekiyor fakat "aynı kimlik bilgileri ile yalnızca tek bir sahibinden.com...

E-Devlet Doğrulama Sorunu Ve Hesap Onayı İptali

Sahibinden.com'da e-devlet doğrulaması yapmam gerekiyor fakat "aynı kimlik bilgileri ile yalnızca tek bir sahibinden.com...

E-Devlet Doğrulama Sorunu Ve Hesap Onayı İptali

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

SahibindenHesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

SahibindenÜzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002Erorr Hatası!

Öne ÇıkanKonular