Sahibinden Dyson Saç Şekillendirici Alırken Dolandırıldım

16 Kasım 2024 00:22

Öncelikle mağdur durumdayım. Dyson saç şekillendirici almak istedim. Bir kişi, Sahibinden linki attı. Tıklayıp bilgileri girdim, IBAN'a parayı atıp dekontu paylaştım. Siparişi oluşturdum, yarım saat sonra paylaştığım numara arayıp WhatsApp'tan attığım bilgiler doğrultusunda para yollamam gerektiğini söyledi. Havuzdaki paramın geri ödenip siparişin doğru oluşturulacağını, ilk kez alışveriş yaptığım için bilmiyorum dedi ve kapattı. Güvence altında ödeme yaptığım için tekrar yolladım. Ne satıcıya ne de arayan numaraya ulaşamıyorum. Lütfen bu sorunumu çözünüz. Ürün hala satışta, yardım ediniz lütfen.

16 Kasım 2024 08:45 (Şikayetten 8 saat sonra)

11 Aralık 2024 23:50

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Sahibinden.com Üzerinden Yapılan Yanıltıcı İşlemler Hakkında Şikayet

19 Kasım 2024 00:48
Sahibinden.com Üzerinden Yapılan Yanıltıcı İşlemler Hakkında Şikayet

17 Nisan 2024 23:24

Satıcı Tarafından Mağdur Edildim, Paramın İadesini Talep Ediyorum

12 Ekim 2025 18:22
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Instagram'da Dyson Alışverişinde Beklenmedik Olaylar

06 Nisan 2025 11:51
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Param Güvende Sistemiyle 67.000 TL Kaybettim, Sahibinden Sorumluluğunu Almalı

Bengisu