Sahibinden. Com Kopyalamışlar

Sahibinden. Com Sosyal medya veya TV den bir defaya mahsus müşterilerini EFT Yapmama konusunda aydınlatsa çok iyi olur du diye düşünüyorum çünkü sadece Sizin Sahibinden. Com sitesinin logosunu kopyalamışlar. Diğer sitelerde böyle bir şey yok tüm şikayetler sizin site için yapılmıştır

23 Eylül 2024 21:02 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Abdullah
Benzer Şikayeti Var
26 Eylül 2024 07:48

Onlara oh iyi oldu çünkü onlar kesin internet düşmanı çünkü param güvende 10 yıldır var ama param güvende ile nasıl satın alınır bilmiyor WhatsApp'ta adamdan ilan numarası isteyeceksin sahibinden.com sitesine girip arama motoruna yazacaksın satın al diyeceksin senden IBAN istemeyecek yani hayatında en az 1 defa param güvende ile bir şey alsaydın seni kandıramazdı kesin adam sana en başta hiç param güvende ile bir şey aldın mı diye sordu :)

Sahibinden Sitesinin Kopyasıyla Yaşanan Büyük Mağduriyet Ve Güvenlik Açığı

Sahibinden sitesinin kopyası üzerinden maddi olarak büyük mağduriyet yaşadık. Fotoğraflarını ekledim. Birileri sitenin k...

Sahibinden Param Güvende Metodu İle Satış Hüsranı

Sahibinden ParamGüvende Metodu İle Satış Hüsranı

Ömer
Sahibinden  Philips Kahve Makinesi Hüsranı!

SahibindenPhilips Kahve Makinesi Hüsranı!

Ahmet
Sahibinden.com Yepy Mağduruyum!