Remzi sonuçtan çok memnun

Sahibinden Com Firması Paramı Aldığı Halde İlanımı Yayınlamadı
06 Ağustos 2024 10:26
Remzi'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim”

Sahibinden.com firmasında dün ilan vermeye çalıştım. İlan verirken kategori hatası yapmışım, buraya kadar her şey normal. Ancak firma, hatalı girişimimden dolayı kredi kartımdan para çekilene kadar beni uyarmadı. Kredi kartımdan parayı çektikten sonra ilanım reddedildi, param da gitti. Sahibinden.com firmasına yazmama rağmen ne param iade edildi ne de ilanım yayımlandı. 229 liramın iadesini istiyorum. İlanımın numarası: 1189090345. Bu numarayı ararsanız böyle bir ilan bulamazsınız çünkü paramı kredi kartımdan çekmelerine rağmen ilanımı yayınlamadılar. Düzeltmeye çalışıyorum, o da olmuyor.

06 Ağustos 2024 10:33 (Şikayetten 6 dakika sonra)

07 Ağustos 2024 11:34

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

07 Ağustos 2024 11:43

Sahibindencom firması tarafından bana dönüş yapıldı, param iade edildi. Hem Şikayetvar. Com sitesine hem de sahibinden com sitesine çözüme kavuşturdukları için çok teşekkür ederim

07 Ağustos 2024 11:44

Çok teşekkür ederim

Sabire sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 19:30

23 Ekim 2023 13:12
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 00:31

21 Mayıs 2024 00:32